Türkiye vs Japonya

Japonya 26. sırada ve Türkiye 112. sırada.
İntihar etmiyor olman seni mutlu yapmaz. Ayaklarından tutup sallasak yere 5 dolar düşmeyecek. 1 araba 1 ev için ruhunu teslim edeceksin burada. İntihar daha çok maneviyatla ilişkili olur.
 
Çocuk intiharının sebebini açıklar mısınız?
Ben tam bilmiyorum hocam, zaten mesajımda da ''sanırım'' dedim. Fakat biraz düşününce oradaki insanların çocuklar üzerinde çalışma baskısı uygulaması olabilir diye düşünüyorum. Belki tembel bir çocuktur, bu kadar çalışmayı sevmiyordur bu nedenle intihar etmiştir vs.
 
İntihar etmiyor olman seni mutlu yapmaz. Ayaklarından tutup sallasak yere 5 dolar düşmeyecek. 1 araba 1 ev için ruhunu teslim edeceksin burada. İntihar daha çok maneviyatla ilişkili olur.

Mutlu olan insan neden intihar etsin? Bunu açıklar mısınız?


Çocuk intiharı fazla. Bu kadar çocuğun hepsi tembel olamaz.
 
Tabii ki Japonya soru mu bu?
 
Mutlu olan insan neden intihar etsin? Bunu açıklar mısınız?
Bak şişman kardeşim ben ne yazmışım sen ne cevap veriyorsun? Anime izlemiyorsun ama onun yerine çok faydalı şeyler yaptığını da sanmıyorum. Kitap okumanı öneririm.

İntihar mutluluk oranından çok maneviyatla alakalı demişim. Bu adamların kültüründe bile var intihar, harakiriye bakabilirsin mesela. Bu insanlar senin benim gibi Müslüman değil, Batı gibi Hristiyan değil. Dini geçtim, ateist olsan bile Musevi kültüründe yoğrulmuyorlar. Bu muhabbet çok uzar gider.

Emin ol Türkiye'de mutsuz insan çok ama çok daha fazladır. Biz Türkiye'de temel ihtiyaçları karşılamakta zorlanıyoruz adamlar orada temel ihtiyaçları çoktan aşmış manevi tatmini arıyorlar.
 

Beni güldürdünüz hocam.

Harakirinin ne olduğunu biliyorum. Kültürlerini de biliyorum fakat Türkiye ile aralarında 92 sıra fark olması sizce normal mi?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…