Türkiye'de DSL sağlayıcılar

207061

Megapat
Makaleler
1
Önceki konumda sizlere altyapı ile ilgili bir şeyler sormuştum. Altyapımı öğrendim. Maalesef DSL altyapısı varmış. 83 Mbps değerine kadar sağlıklı destekliyormuş tesisatım. Şimdi sorum şudur. Mecburen DSL bağlantı alacağım. En azından VDSL alayım da hızlı olsun diye düşünüyorum. 90 liradan da fazla ödemek istemiyorum.
Hızlı, mümkünse kesintisiz önerebileceğiniz servis sağlayıcıları nelerdir? 10 yıldan fazladır DSL kullanmadığım için firmaları hiç bilmiyorum.
Turknet'e hiç bulaşma dediler. Millenicom dolandırıcı dediler. TTnet zaten belli, bağlantıyla beraber pırlanta gönderse o parayı yine hak etmiyor. Geriye ne kaldı? Ben hangi İSS'lere bakmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir yıldır türknet kullanıyorum altyapınız iyiyse bir sorun yaşamıyorsunuz bazı arkadaşlar kanser oluyor müşteri hizmetleri problemi için ama ben bir iki kez bir günlük kesinti yaşadım onun dışında sorun yaşamadım iyi günler

Ben bir yıldır türknet kullanıyorum altyapınız iyiyse bir sorun yaşamıyorsunuz bazı arkadaşlar kanser oluyor müşteri hizmetleri problemi için ama ben bir iki kez bir günlük kesinti yaşadım onun dışında sorun yaşamadım iyi günler
Öncelikle yanıtınız için çok teşekkür ederim. Altyapıyı karşıdan bağlantı kalitesi olarak test ettirdim. 83 Mbps bağlantıyı sağlıklı şekilde alabileceğimi belirttiler. Şansımı deneyip Turknet alacağım sanırım.

İsterseniz modem değerlerinizi paylaşın bina içi kablolama da etkili bu konuda sağlayıcılar genelde ankastreye göre bilgi veriyorlar ankastre sonrası kablolarınız da önemli yardımcı olmaya çalışırım

TT, SOL, Vodafone gibi kurumlara taahhüt vermeyin, Netspeed, TurkNet, Milleni gibi kurumların taahhütsüz paketlerinden yararlanın, beğenmezseniz en azından öbürüne geçme fırsatınız var.

İlk Netspeed deneyin derim. Mevcut hattınız var ise kapatmadan direk taşıma işlemi yaparsanız gün içinde taş çatlasa 30dk süren kesinti ile geçersiniz.

Davet kodu bırakıyorum size hocam bu arkadaş getir kampanyasında bir ay karşılıklı ücretsiz hizmet sağlıyor eğer türknette karar kıldıysanız.
CYE34ML43EKS

Davet kodu bırakıyorum size hocam bu arkadaş getir kampanyasında bir ay karşılıklı ücretsiz hizmet sağlıyor eğer türknette karar kıldıysanız.
CYE34ML43EKS
Hocam, kodunuzu kaydettim. Evimin inşaatı 1 haftaya bitecek, başvuruyu sizin referans kodunuzla yapacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı