Türkiye'de korsana yönelmemek!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuda 50000 tane araba çal yorumu var. Forumun yaş ve IQ seviyesi cidden düşük.
 
Su lafi soyleyip de, oyun gelistirenlerin cocuklarinin rizkini yedigin gercegini idrak edememen cok uzucu.

Gercekten konunun pacalarindan ahlaksizlik ve dusuncesizlik akiyor.

Not: Ev gecindiriyorum.
Ev geçindirmek var, ev geçindirmek var. Aylık ne kadar ücret ile ev geçindiriyorsunuz? kaç kişi? oyunu yapan adamlar aylık maaşlarını fix alıyorlar seni neden ilgilendiriyor bu? bu kadar savunma bu düşmanlık elinize ne geçiyor, sponsorlu falan mısınız?
 
Yahu zaten artık oyunların hepsi insanın midesini bulandırıyor. Oynayasım gelmiyor, soğutuyorlar. LGBT bireylere yönelik hazırlıyorlar ve destekliyorlar.

İleride bu olsun diye;

Eki Görüntüle 671948
Bu bulandırmıyorsa LGBT neden bulandırsın? Oyunu yönelimlere desteklerinden dolayı eleştirmek yerine doğrudan oynamamayı tercih edebilirsin mesela.
 
Birkaç kişinin de değindiği gibi bu konuyu burada tartışmamız maalesef çok bir işe yaramayacak. Eğer bu durumu değiştirmek istiyorsak oy vermeliyiz.
 
Korsanı savunmuyorum, hakta vermiyorum ama durumlar ortada.
Çalışmıyorken yalan yok birkaç kere yaptım. Aradan yıllar geçtikten sonra Steam'de indirime girince satın alıp bir kere daha bitirdim oyunları. Umarım affedilmişimdir. :D
 
Şuraya bakın ya, bir grup insan hırsızlığı savunuyor. Bir grup insan hırsızlığın kötü bir şey olduğunu anlatmaya çalışıyor. Fiyatları karşılayamamanızın sebebi üreticiler veya o uygulamaların arkasında aylarca emek dökmüş insanlar değil. Fiyatları karşılayamamanızın sebebini ortaya koyan bugünkü halktır. Yani sizsiniz. Beğenmiyor musunuz? Gidip korsan alarak bunu savunamazsınız. Beğenmiyorsanız ya bunu değiştirmeye çalışın ya da çalışıp çabalayıp başka ülkelerde yaşamaya çalışın. Sessiz sedasız kullanıyorsanız kullanın, korsan kullanmanızı temellendirerek savunmak büyük yüzsüzlüktür. Ve hala yüzsüz yüzsüz savunuluyor.
Ev geçindirmek var, ev geçindirmek var. Aylık ne kadar ücret ile ev geçindiriyorsunuz? kaç kişi? oyunu yapan adamlar aylık maaşlarını fix alıyorlar seni neden ilgilendiriyor bu? bu kadar savunma bu düşmanlık elinize ne geçiyor, sponsorlu falan mısınız?
Fix aldıklarını hangi kaynakla savunuyorsun çok merak ediyorum. Bir kaynak atarsan çok müteşekkir kalırım. Geliştiricilik, üretim, piyasa ile ilgili HİÇBİR bilgin olmadığı o kadar belli ki.
 
Korsan oyun oynamak zorunda değilsiniz. Bütçeniz dahilinde aldığınız oyunları oynarsınız, alamadıklarınızı ise oynamazsınız. Bu korsan kullanmak için bir bahane değil, olamaz.

Birçok kişi ekonomik açıdan haklı olarak bu mesaja tepki gösterebilir. Ancak sistem böyle. Ya gerçekten buna emek veren insanlara saygı duyup paraya kıyacaksınız ya da emek hırsızlığına yeltenmiş olacaksınız. Vicdanen rahatsanız bir problem yok ama bu forumda korsana ilişkin destek alamayacağınızın bilincinde olmalısınız. Video oyunları zaten temel bir ihtiyaç değil. Eğlenmek hepimizin hakkı ve temel ihtiyaçlar daha öncelikli. Temel ihtiyaçlar için bir noktada ödün vermek gerekiyorsa vermelisiniz. 500 lira oyun almaz yerine ihtiyacınızı giderirsiniz ya da indirim kovalarsınız. 260 liralık Odyssey'i Epic'den 20 liraya almak gibi.

Not: Üçüncü bir seçenek dünya görüşünüz çerçevesinde politikacıları sistemi değiştirmeye yönlendireceksiniz.
 
Epic çoğu oyunu ücretsiz dağıtıyor, Steam indirimleri ve başka indirimler bile çok pahalı oyunlar çok uygun fiyatlara düşüyor, şunu hatırlatmak isterim, oyun bir ihtiyaç değil lükstür, ücretsiz oyunları oynarsınız bütçeniz dahilindeki oyunları oynarsınız fakat paranız yetmiyorsa emek hırsızlığı yapıp oynayamazsınız, dediğim gibi oyun lükstür insan yaşamında bir ihtiyaç değildir, son zamanlarda korsanı destekleyen konular iyice çoğaldı.

Ayrıca her oyunu oynatabilecek bir bilgisayar ve o yüksek GB'li oyunları indirecek yüksek hızlı İnternet hızınız varsa bana param yok masalını okumayın çünkü bayağı komik.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı