Türkiye'de Lenovo Thinkpad var mı?

Intel de AMD APU gibi paylaşımlı ekran kartıyla gelir. Performans konusunda AMD APU'yu tercih ederim. Thinkpad iş bölümü için tasarlanması nedeniyle çoğunluğu paylaşımlı ekran kartıyla geliyor. Paylaşımsız ekran kartı olarak MX450'li model alırsan GTA 5'i 1080p düşük ayarlarda 120 FPS oynayabilirsin.

Tamam. MX450 iyi değil mi? Bir de i5 iyi mi?

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum. GTA V gibi oyunlar sabit 30FPS de oynanılabilir bir oyun imkanı sunar. Genelde 40-50FPS de oynanır. Sabit 60FPS ise 60Hz bi ekranda alabileceğin maksimum görüntü yenilemesidir. Yani 120FPS in hiç bir avantajı olmuyor. i5 diye kısıtlayamazsın işlemciyi. Ancak 7. nesil ve aşağısında 2 çekirdek 4 thread oluyor diye biliyorum bu yüzden 8. nesil ve yeni bir nesli tercih et.

Bende diğer arkadaşlara katılıyorum. GTA V gibi oyunlar sabit 30FPS de oynanılabilir bir oyun imkanı sunar. Genelde 40-50FPS de oynanır. Sabit 60FPS ise 60Hz bir ekranda alabileceğin maksimum görüntü yenilemesidir. Yani 120FPS'in hiçbir avantajı olmuyor. i5 diye kısıtlayamazsın işlemciyi. Ancak 7. nesil ve aşağısında 2 çekirdek 4 thread oluyor diye biliyorum bu yüzden 8. nesil ve yeni bir nesli tercih et.

Bende yeni nesil istiyorum. Ve ben aslında hafif oyunlar oynayacağım. Misafirliğe gittiğimde GTA 5'i nasıl açar diye merak ettim. Peki ekstra bir ekran kartı olsa açar mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı