Türkiye'de One UI 7 dağıtıma başladı!

Şahsen hiç abartıldığını düşünmüyorum, S23 Ultra ve iPhone 15 Pro'yu beraber kullanıyorum ikisi de baktığımızda alt nesil cihazlar birisine (XR'ına falan kadar) aynı anda gelebiliyorken S24'ler bu kadar beklediyse S24'ün FE'si vs halen bekliyorsa iki öncesinin en pahalısı bile halen daha herhangi bir güncelleme almadıysa evet bu kelimenin tam anlamıyla bir rezalettir bir hafta iki hafta değil Android 15 güncellemesi için neredeyse 8 ay kadar geç kalındı ha çok mu önemli derseniz hayır değil bu kadar gecikip merak ettirmeseydi gelmesini bile beklemeyecektim hatta güncellemezdim bile büyük olasılıkla ancak bu kadar uzun süreli bir bekletme üzerine yayınlandıktan sonra geri çekilmesi gerçekten komik oldu şahsen donanımın kendisi enfeste olsa cihaza sağlanan yazılım desteğinden hiç memnun kalmadım (5 aydır kullanıyorum öncesinde iPhone 7 vardı bu cihazın yerinde; A70'ten beri hiç Samsung kullanmadım ama onda bile bu şekilde bir süreç hatırlamıyorum en azından diğer Android üreticileriyle benzer bir zamanda, geleceği vadedilen zamanda geliyor ve geri çekilmiyordu). Gerçekten Samsung Experience'tan OneUI'a geçildiğinden beri belki de ilk defa bu kadar Samsung tarafında bir güncelleme beklentisi oluşmuştu yeni gelecek şeyleriyle ve olabilecek gerçekten en berbat şekilde yönetti Samsung bu güncelleme sürecini.

Bende çok soğudum herhalde bundan sonra samsung falan almam. En kötü gider xiaomi alırım yine de almam.

Bende çok soğudum herhalde bundan sonra samsung falan almam. En kötü gider xiaomi alırım yine de almam.
Yani alınır mı konusunda fiyatına göre ben halen daha sıcağım ancak güncelleme desteği anlamında zaten zar zor yıkmışlardı Apple tercih eden kesimin fikirlerini, kendi elleriyle bu düşünceyi geri inşaa ettiler en azından hem kullanıcıları açısından hiç hoş olmadı ve gelecek müşterileri olacak olsam bu süreç en az 2-3 yıl boyunca acaba diye bir ön yargıyı itecektir en azından bence getirmesi gerekir.

Samsung normalde 1 aya kalmaz güncellemeleri getiriyor zaten nedense bu 7 lerce hep bir patlıyor Samsung aynı şeyi Note 7 serisinde de olmuştu şimdi de oluyor eğer toparlarlarsa One UI 8 konusunda bu kadar tutulcanı sanmıyorum.

S24 FE için güncelleme beklerken..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Umarım sabah gelmiş olur Samsung'un sitesinde en son bugünü gösteriyordu

Arkadaşlar kısaca özetlemek istiyorum
Apple bir yılda 3 model telefon piyasaya sürüyor (örneğin; 16,16 pro , 16 pro max)
Samsung ise bir yılda F,M,A,S ve Z serilerinde her birinden en az 3-4 model telefon üretiyor yani ortalama olarak 15-20 yeni telefon her yıl piyasaya sürülüyor.
Bu şirketlerin güncelleme garantisi minumum 4 sene dersek
Samsumg yeni çıkardığı güncellemeyi bir yıl içinde ortalama 80 model telefona dağıtması gerekiyor.
Bir yanda Apple her telefona zamanında güncelleme gönderiyor deniyor fakat Apple ürünleri Samsung ürünleri kadar kapsamlı değil. Çünkü Apple Samsung kadar çeşitli telefon üretmiyor.
Bu nedenle Samsung güncellemeleri server kapasitesi yettiğince parça parça yayınlıyor. Amaçları FE serisine güncelleme getirmemek değil zaten S24 Ultra ve S24+ varken onlardan önce gelmesi saçma olurdu.
Nitekim S24 FE için güncellemeler Kore'de Asya'da birçok ülkede yayınlandı.
Kore'de bugün S21 serisi için de yayınlandı.
Burada asıl dikkat çekilecek konu neden Avrupa'da ve Amerika'da hatta Malezya, Endonezya gibi ülkelerde bile dağıtılan güncelleme Türkiye'de henüz yok?
Samsung FE serilerini değil ülkelere ve piyasaya göre güncellemeleri dağıtıyor. Yani bugün güncellemeyi ilk alan S24 Ultra kullanıcıları seneye aynı duyguyu yaşadıklarında neden kaliteli hizmet alamadıklarını umarım anlayacaklar.

Zaten öyle dediğin gibi doğru ama sorun bunların en başında zaten One UI 7'nin bu kadar gecikmesi söz konusu normalde 1 aya tüm telefonlara ülkelere çoktan gelmişti bu güncelleme şimdi de Avrupa ülkelerine yavaş yavaş dağıtılıyor Türkiye maalesef aynı kefeye konmuyor sanırsam.

Samsung Galaxy A23 4G alacak diyorlardı ama ne zaman gelir bu cihaza?

Şuanda S24 FE One UI 7 güncellemesi, guncelmiyiz.com sitesinde 20 Nisan- 20 Mayıs arası gösteriyor. Gerçekten çok komik. İyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…