Moneymoon
Hectopat
- Makaleler
- 3
Daha fazla
Şahsen hiç abartıldığını düşünmüyorum, S23 Ultra ve iPhone 15 Pro'yu beraber kullanıyorum ikisi de baktığımızda alt nesil cihazlar birisine (XR'ına falan kadar) aynı anda gelebiliyorken S24'ler bu kadar beklediyse S24'ün FE'si vs halen bekliyorsa iki öncesinin en pahalısı bile halen daha herhangi bir güncelleme almadıysa evet bu kelimenin tam anlamıyla bir rezalettir bir hafta iki hafta değil Android 15 güncellemesi için neredeyse 8 ay kadar geç kalındı ha çok mu önemli derseniz hayır değil bu kadar gecikip merak ettirmeseydi gelmesini bile beklemeyecektim hatta güncellemezdim bile büyük olasılıkla ancak bu kadar uzun süreli bir bekletme üzerine yayınlandıktan sonra geri çekilmesi gerçekten komik oldu şahsen donanımın kendisi enfeste olsa cihaza sağlanan yazılım desteğinden hiç memnun kalmadım (5 aydır kullanıyorum öncesinde iPhone 7 vardı bu cihazın yerinde; A70'ten beri hiç Samsung kullanmadım ama onda bile bu şekilde bir süreç hatırlamıyorum en azından diğer Android üreticileriyle benzer bir zamanda, geleceği vadedilen zamanda geliyor ve geri çekilmiyordu). Gerçekten Samsung Experience'tan OneUI'a geçildiğinden beri belki de ilk defa bu kadar Samsung tarafında bir güncelleme beklentisi oluşmuştu yeni gelecek şeyleriyle ve olabilecek gerçekten en berbat şekilde yönetti Samsung bu güncelleme sürecini.Şahsen biraz abarttığınızı düşünüyorum arkadaşlar, 1 hafta geç versinler FE'lere ne olacak ki telefona ekmek su gibi mutlak lazım olan bir şey değil sonuçta. Ben 1-2 hafta daha beklemeye razıyım şahsen şimdi gelip bug dolu olmasındansa.