S24 FEnin global dağıtımını unuttuklarına eminim ama kanıtlayamam![]()
S22'nin dağıtımına başlanıp S24FE dağıtılmıyorsa unutmuşlardır
S24 FEnin global dağıtımını unuttuklarına eminim ama kanıtlayamam![]()
S22 serisi ve S23FE için de dağıtım başlamış.
![]()
Galaxy S22 series gets the One UI 7 update
Samsung is firing on all cylinders and bringing the One UI 7 update to many devices, including the Galaxy S22 series, ahead of schedulewww.sammobile.com![]()
Galaxy S23 FE starts getting One UI 7 update
Samsung has released the Android 15-based One UI 7.0 update in South Korea. Other countries and regions could get the update soon.www.sammobile.com
Haftaya falan gelir hocam s23 fe ye.S23FE kullanıyorum. Bana hala bir güncelleme gelmedi.
S24FE ye gelmedi ki daha.S23FE kullanıyorum. Bana hala bir güncelleme gelmedi.
Yarın son güncel miyiz sitesinde. Hala gelmedi hocam ya. s24 serisi için 4 mayısa kadar gösteriyordu. Bu fe bence mayısın ortasını bulacak.S24FE dagıtıma baslandı. Bugün S24FE ye guncelleme gelme ihtimali çok yuksek.
Kral sakin ol avrupada dağıtılmaya başlandı gelir gün içinde s23 serisinde de gün içinde geldi.Yarın son güncel miyiz sitesinde. Hala gelmedi hocam ya. s24 serisi için 4 mayısa kadar gösteriyordu. Bu fe bence mayısın ortasını bulacak.
Sakinim ya sorun yok. Alt tarafı güncelleme baktığın zaman bu kadar alt kesim gibi davranılması hoş değil şimdiden böyleyse düşünsenize 8 9 güncellemelerini.Kral sakin ol avrupada dağıtılmaya başlandı gelir gün içinde s23 serisinde de gün içinde geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.