Türkiye'de PayPal hesabı açılır mı?

merabaamet

Hectopat
+44 fiziksel bir SIM karta sahibim, şu an aktif değil, lazım olduğu zaman aktif etmeyi düşünüyorum. PayPal hesabını genel kullanım (para gönderme, alma vs.) için açacağım ama ne bir rehber ne de düzgün bir bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de PayPal kullanımı gerçekleştiremezsiniz. Para gönderemez, para alamazsınız.
Alınır hocam. eğer yurtdışında tanıdığınız varsa açarsınız, benim var.

+44 fiziksel bir SIM karta sahibim, şu an aktif değil, lazım olduğu zaman aktif etmeyi düşünüyorum. PayPal hesabını genel kullanım (para gönderme, alma vs.) için açacağım ama ne bir rehber ne de düzgün bir bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

18 yaş üstüyseniz yardımcı olabilirim.

Türkiye'de PayPal kullanımı hakkında bir çözümünüz yol yordamınız varsa anlatın öyleyse. Alınır yazıp geçmenizin kimseye faydası yok, bir doğruluğu da yok.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz hocam 18 yaş üstü Türkiye'de kullanabiliyor, yurt dışı hattı + adres + kimlikle açılıyor. Nasıl diyecek olursanız şöyle, benim bu dediğim kimlik vb. şeyler hesabın açılması için. Hesaba bakiye yüklemek için Wise hesabı açarsınız. Wise'yi kimlikle doğrulayıp Türkiye banka hesabınıza bağlarsınız. Wise'yi de paypala bağladınız iş tamamdır. Alınır yazıp geçmemin sebebi kişi 18+ değilse yazdığım bilgilerin hiç faydası olmayacak.

Türkiye'de PayPal açmanız mümkün değil, işlem yapamazsınız. Ancak PayPal hesabı pek tabii açabilirsiniz. Yurt dışından hat satın alarak bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Detayları araştırma gereği duymadım ama T Mobile Almanya hat satıyor Türk vatandaşlarına.

Yanlış bilgilendirme yapmıyorum, Türkiye üzerinden PayPal kullanmış olmuyorsunuz o yöntemle. Türkiye üzerinden Wise kullanmış oluyorsunuz. PayPal kullanımı Türkiye'de yasaklı. Parayı bir şekilde elde edebilmeniz bunu değiştirmiyor.

Yanlış bilgilendirme yapıyorsunuz hocam 18 yaş üstü Türkiye'de kullanabiliyor, yurt dışı hattı + adres + kimlikle açılıyor. Nasıl diyecek olursanız şöyle, benim bu dediğim kimlik vb. şeyler hesabın açılması için. Hesaba bakiye yüklemek için Wise hesabı açarsınız. Wise'yi kimlikle doğrulayıp Türkiye banka hesabınıza bağlarsınız. Wise'yi de paypala bağladınız iş tamamdır. Alınır yazıp geçmemin sebebi kişi 18+ değilse yazdığım bilgilerin hiç faydası olmayacak.
+18'im hocam.

Yanlış bilgilendirme yapmıyorum, Türkiye üzerinden PayPal kullanmış olmuyorsunuz o yöntemle. Türkiye üzerinden Wise kullanmış oluyorsunuz. PayPal kullanımı Türkiye'de yasaklı. Parayı bir şekilde elde edebilmeniz bunu değiştirmiyor.

Hocam sonuçta konumunuz Türkiye, sadece paypala farklı bir konum gösteriyorsunuz. Yani evet PayPal yasaklı ancak kullanılabiliyor. Wise üzerinden olmazsa zaten olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı