Türkiye'de PayPal hesabı açmak mümkün mü?

Evet mümkün telefona talku isimli uygulamayı indirin ukposbaks adlı siteden (yanlış yazmış olabilirim düzeltin) sahte adret alın yurt dışına sonra VPN ile hesap açın.
Talku sahte numara uygulaması ilk kullanıma 15 kredi veriyor. Daha sonra para yükleyerek arttırabiliyorsunuz kredileri. Yurt dışı hatlar için sahte almanıza yarıyor.
 
Benim yabancı adresim yok. Yabancı telefonum da yoktu ama yine de PayPal ile ödeme yapabiliyorum. Sadece ödeme alamıyorum.

PayPal Türkiye hesabı açamazsınız ama PayPal yurtdışı hesabınız varsa kullanabilirsiniz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye'de PayPal hesabı açmak mümkün mü acaba?

PayPal'da odeme yapacaginiz zaman bir banka hesabi veya kredi karti kullanmaniz gerektiginden ve bu hesaplarin Türkiye'de olmasindan dolayi (VPN kullansaniz bile fark etmez) hesap acamaz ve kullanamazsiniz.

Benim Amerika'da banka hesabim ve adresim oldugundan dolayi, Türkiye'de olsam bile VPN kullanmadan da PayPal hizmetlerini kullanabiliyorum.
 
Zamanında Azerbaycan hesabı açmıştım, ödememi yapmıştım.
PayPal'da odeme yapacaginiz zaman bir banka hesabi veya kredi karti kullanmaniz gerektiginden, ve bu hesaplarin Türkiye'de olmasindan dolayi (VPN kullansaniz bile fark etmez) hesap acamaz ve kullanamazsiniz.
Azerbaycan hesabı ve İş Bankası kartı ile alışveriş yapmıştım, sorun çıkmamıştı.
 
Zamanında Azerbaycan hesabı açmıştım, ödememi yapmıştım.

Azerbaycan hesabı ile İş Bankası kartı ile alışveriş yapmıştım, sorun çıkmamıştı.
Ne zaman yaptiniz bilmiyorum ama hobim geregi surekkli ben ve arkadaslarim parca aliyoruz Paypal kullanarak. Son 1 aydir, benden baska hic kimse odeme konusunda basarili olamadi.
 

Geri
Yukarı