Türkiye'de Silah Sahibi Olmak

Ayıboğan3

Hectopat
Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. Türkiye'de yasal yollarla sawed off shotgun edinme şansımız var mı?

366750

Neden?

Türkiye'de yasal yollarla silah almak zor. Taşıma ruhsatı almak imkansıza yakın :).

Psikolojik testlerden geçeceksin. Emniyete gidip geleceksin. Yıllık vergisi falan. Çok para. Sebep ne?

Yasal yolu yoksa hiç bulaşmam kalsın. Başıma bela alamam. Sebebi yok tamamen zevk amaçlı sevdiğim birşeyin amacı bile yoksa ona sahip olmak hoşuma gidiyor ondan. Bi nevi takıntı gibi birşey.

Yasal yolu yoksa hiç bulaşmam kalsın. Başıma bela alamam. Sebebi yok tamamen zevk amaçlı sevdiğim birşeyin amacı bile yoksa ona sahip olmak hoşuma gidiyor ondan. Bi nevi takıntı gibi birşey.
Yasal yolu elbette var alacağınız silaha göre değişir eğer son model bir silah alacaksanız özellikle Türkiye de oldukça meşakatli ama eski model bir şey alacaksanız almak o kadar çok zor diye biliyorum bizim evde duruyor dededen kalma yadigar av tüfeği ruhsatı olduğunu sanmıyorum ama bir sıkıntı olmuyor. 🤣

Yine de almanızı tavsiye etmem zevkler değişebilir yarın öbür gün niye ben buna bu kadar para verdim diyebilirsiniz.

Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. Türkiye'de yasal yollarla sawed off shotgun edinme şansımız var mı?

Eki Görüntüle 366750
Lupara deniliyor bunlara dostum Türkiye'de yasak. Çoğu Avrupa ülkelerinde de yasak zaten. Yasal yoldan av tüfeklerine kadar alabilirsin. YASAL yollardan sana pistol olarak ST9 önerebilirim:ST9

Son düzenleme:
Peki normal bi çifteyi alıp atölyede falan böyle kessem olay yasallıktan çıkar değil mi?
O işler filmlerde ki gibi değil dostum namluya yanlışlıkla vereceğin bir darbe ateşleme sırasında silahın patlamasına sebep olabilir eğer sadece süs için alacağım dersen olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı