Yasal yolu elbette var alacağınız silaha göre değişir eğer son model bir silah alacaksanız özellikle Türkiye de oldukça meşakatli ama eski model bir şey alacaksanız almak o kadar çok zor diye biliyorum bizim evde duruyor dededen kalma yadigar av tüfeği ruhsatı olduğunu sanmıyorum ama bir sıkıntı olmuyor.Yasal yolu yoksa hiç bulaşmam kalsın. Başıma bela alamam. Sebebi yok tamamen zevk amaçlı sevdiğim birşeyin amacı bile yoksa ona sahip olmak hoşuma gidiyor ondan. Bi nevi takıntı gibi birşey.
Lupara deniliyor bunlara dostum Türkiye'de yasak. Çoğu Avrupa ülkelerinde de yasak zaten. Yasal yoldan av tüfeklerine kadar alabilirsin. YASAL yollardan sana pistol olarak ST9 önerebilirim:ST9Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu var. Türkiye'de yasal yollarla sawed off shotgun edinme şansımız var mı?
Eki Görüntüle 366750
O işler filmlerde ki gibi değil dostum namluya yanlışlıkla vereceğin bir darbe ateşleme sırasında silahın patlamasına sebep olabilir eğer sadece süs için alacağım dersen olabilir.Peki normal bi çifteyi alıp atölyede falan böyle kessem olay yasallıktan çıkar değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.