Türkiye’de Windows 7 kullanım oranı %26

Herkes bilgisayardan işletim sisteminden anlamıyor o yüzden de olabilir. Yeni PC alıp W7 kuran da gördüm xD. Çalışıyorsa elleşmiyorlar haklılar da.
Hocam benden bahsettiniz. Yeni laptop almıştım. Windows 7 kurmak istiyordum ama kurdurttuğum kişi 11 kurmuş. Sonradan anladım eski sistem kurmanın saçmalığını.
 
Büyük çoğunluğunun sistem yetersizliği ile vs alakası yok, Windows 10'u rahatlıkla kaldıran pek çok sistemde de kullanılmakta. Özellikle sanayi üretimde ve yapı denetim firmalarında pek çok CNC makine ve test cihazı halen sadece Windows 7 ile sorunsuz çalışmakta.
 
Sistem yetersizliği ile vs alakası yok, özellikle sanayi üretimde ve yapı denetim firmalarında pek çok CNC makine ve test cihazı halen sadece Windows 7 ile sorunsuz çalışmakta.
Bence de alakası yok, şu an Windows 7 üstü kaldırmayan bilgisayar yüzdesinin o kadar yüksek olduğunu düşünmüyorum.
 
Sistem yetersizliği ile vs alakası yok, özellikle sanayi üretimde ve yapı denetim firmalarında pek çok CNC makine ve test cihazı halen sadece Windows 7 ile sorunsuz çalışmakta.
Devlet kurumları tarafında daha çok sistem yetersizliğiyle alakası var. PC'lere bakan, ilgilenen kimse yok. Windows 7'de bile takılacak duruma gelmişler. İçlerindeki parçalar milattan önce kalma olduğundan Windows 10 kuramıyorlar.

Sanayi alanında dedikleriniz doğru.
 
Ekran görüntüsü 2022-04-16 152752.png
@Ecmel Sistem gereksinimleri cidden çok düşük. Bana kalırsa üüşengeçlikten başka bir şey değil. Yükseltmeye uğraşmak istemiyor kimse.
 
İki yıl önce desteği kesilen ve artık miladını doldurmuş olan Windows 7 işletim sisteminin Türkiye’de kullanım oranı halen %26 civarlarında.

Eki Görüntüle 1361918

İnsanlar neden güncel bir işletim sistemine geçmemek için bu kadar direniyor?
Direniyor derken? Yeni pc alana kadar bende kullanıyordum, bu da herşey gibi ekonomiye bağlanıyor. Az ram yiyen bir işletim sistemi tercih ediyorlar bu kadar basit.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı