Türkiye'de Wooting 80HE'nin rakibi bir klavye var mı?

hazırda olan ve size uyan hangisiyse onu almalısınız.
Nuphy'ler maalesef stok dışı. Asus'a da siz alınmaz diyorsunuz. Kendi açımdan şuan alınabilecek bir şey kalmıyor valla hocam.
ikrometre ile ölçüyorlar. Gerçekten 0.01mm olmasına çok şaşırdım diyebilirim
Rapit trigger press,reset değerlerinden bahsediyorsunuz sanırım. Videoyu izledim ve benim de dikkatimi baya çekti o kısım. 0.01 mm çılgınca bir şey.

Açıkçası Nuhpy'nin stok beklemeyeceksem o halde geriye sadece fun60 ultra tmr kalıyor. Biraz daha video izleyecem şu Fun60'la alakalı. Cidden arada kaldım. Bir taraftan da nuphy alasım var yani bilemedim. Ben biraz daha araştırayim en iyisi hocam.

Nuphy'ler maalesef stok dışı. ASUS'a da siz alınmaz diyorsunuz. Kendi açımdan şu an alınabilecek bir şey kalmıyor vallahi hocam.

Rapit trigger press, reset değerlerinden bahsediyorsunuz sanırım. Videoyu izledim ve benim de dikkatimi bayağı çekti o kısım. 0.01 mm çılgınca bir şey.

Açıkçası Nuhpy'nin stok beklemeyeceksem o halde geriye sadece FUN60 Ultra tmr kalıyor. Biraz daha video izleyeceğim şu FUN60'la alakalı. Cidden arada kaldım. Bir taraftan da nuphy alasım var yani bilemedim. Ben biraz daha araştırayim en iyisi hocam.

ASUS'a alınmaz dememin bence haklı bir sebebi var, FUN60 Ultra tmr materyal ve switchler açısından kesinlikle daha iyi. Nuphy ile karşılaştıracak olsak stok olsaydı bakılabilirdi fakat bence hala FUN60 Ultra tmr hala önde.

Öncelikle rica ederim ve evet tam olarak bu modeli söylüyorum hatta fiyatı düşmüş. 5400 idi geçen hafta, alacaksanız hayırlı olsun şimdiden.

Hem mekanik hem de manyetik switchleri kullanmak gibi bir artısı olduğu için iyice yararlanabilirsiniz klavyenizden. Hall effect kullanmama rağmen benim bile arada mekanik kullanasım geliyor😅.

selamlar. elimde hem wooting he80 hem de FUN60 Ultra tmr var. öncelikle fun60 tmr cidden testlerde wooting'i geçiyor ve hem mekanik hem manyetik switch kullanımı olması durumu enfes. ama şöyle bir durum var. almayı düşünüyorsan şunu söylemem gerekir ki yazılımı çok kötü fun60'ın. insanı kanser ediyor. profiller çalışmıyor. kablosuzdan kabloluya geçerken garip bağlantı hataları oluyor tekrar kontrol edip bağlaman gerekiyor vs. bazı atadığım fn'leri kaç kere daha atadım ve çalışmadıklarını gördüm. mesela bir profil yazınca yeni bir profil yazmak istediğinde ötekinin üstüne yazıyor. bu baya kötü. mesela mekanik switch he switch kombosu bir profil ayarı yapacaktım typing için ama üstüne yazma durumundan dolayı üşendim yapmadım. yani yazılımsal olarak wooting'in çok çok gerisinde bence.

wooting adına şunu söyleyebilirim ki dünyadaki en iyi klavye yazılımı olabilir. ben en azından daha iyisini tecrübe etmedim kullanıcı dostu olması olsun, ayarların hızlılığı profil geçişleri mod geçişleri vs olsun her şeyiyle çok stabil. o yönden ciddi bir artı ki insanı kullanırken aşırı memnun ediyor. ben bu sebepten overall'da bakacak olursak: mesela wooting'i tachyon moduna alınca açıkçası performans açısından pek bir fark göremedim ben fun60 ile. (bu bencesi tabi funboy'luk gibi anlaşılmasın)

son olarak stock klavye üzerinden konuşmak bu meselelerde her zaman doğru değil ama wooting'in yeni lekker switchleri güncellenmiş ve içindeki foam yapısı ile baya thocky bir klavye. yazma hissiyatı çok hoş. fun60'ın bazı modlamalara ihtiyacı var gibi gözüküyor ve tuş takımları ilginç bir biçimde pbt dedikleri halde abs'ler gibi parlama yapıyor. bir aylık bir sürede oluyor bu bir de. hissiyatını hiç beğenmedim o yönden. ama dediğim gibi bunlar stock sonuçta. halledilebilir.

Selamlar. Elimde hem Wooting HE80 hem de FUN60 Ultra tmr var. Öncelikle FUN60 tmr cidden testlerde Wooting'i geçiyor ve hem mekanik hem manyetik switch kullanımı olması durumu enfes. Ama şöyle bir durum var. Almayı düşünüyorsan şunu söylemem gerekir ki yazılımı çok kötü FUN60'ın. İnsanı kanser ediyor. Profiller çalışmıyor. Kablosuzdan kabloluya geçerken garip bağlantı hataları oluyor tekrar kontrol edip bağlaman gerekiyor vs. bazı atadığım FN'leri kaç kere daha atadım ve çalışmadıklarını gördüm. Mesela bir profil yazınca yeni bir profil yazmak istediğinde ötekinin üstüne yazıyor. Bu bayağı kötü. Mesela mekanik switch he switch kombosu bir profil ayarı yapacaktım typing için ama üstüne yazma durumundan dolayı üşendim yapmadım. Yani yazılımsal olarak Wooting'in çok çok gerisinde bence.

Wooting adına şunu söyleyebilirim ki dünyadaki en iyi klavye yazılımı olabilir. Ben en azından daha iyisini tecrübe etmedim kullanıcı dostu olması olsun, ayarların hızlılığı profil geçişleri mod geçişleri vs olsun her şeyiyle çok stabil. O yönden ciddi bir artı ki insanı kullanırken aşırı memnun ediyor. Ben bu sebepten Overall'da bakacak olursak: Mesela Wooting'i tachyon moduna alınca açıkçası performans açısından pek bir fark göremedim ben FUN60 ile. (bu bencesi tabii Funboy'luk gibi anlaşılmasın)

Son olarak stock klavye üzerinden konuşmak bu meselelerde her zaman doğru değil ama Wooting'in yeni lekker switchleri güncellenmiş ve içindeki foam yapısı ile bayağı thocky bir klavye. Yazma hissiyatı çok hoş. FUN60'ın bazı modlamalara ihtiyacı var gibi gözüküyor ve tuş takımları ilginç bir biçimde PBT dedikleri halde ABS'ler gibi parlama yapıyor. Bir aylık bir sürede oluyor bu bir de. Hissiyatını hiç beğenmedim o yönden. Ama dediğim gibi bunlar stock sonuçta. Halledilebilir.

Wootility bence de gayet güzel bir arayüz, o yüzden güvenilir bir seçenek deme gereğini duyuyorum sürekli. Driver ise maalesef ki birçok manyetik switchli klavyenin kabusu, stok kombinasyonlarla kullanmak kesinlikle daha iyi oluyor. Rapid trigger ayarlatsın yeter😅.

Güvenilir kaynağın linkini atar mısınız ?

Fun 60'ı bilmiyorum fakat sikakeyb hm 80 sadece wooting 60 he'yi geçiyor hocam. 80 he'yi geçtiğine veya hatta yaklaşabildiğine dair bir inceleme videosu bile yok sanırım.

Örnek verir misiniz model olarak ?
Ez63, Asus Falchion hfx, atk rs7 pro. Birde yebi Wooting ying63 var fakat değmez kazık.

Öncelikle rica ederim ve evet tam olarak bu modeli söylüyorum hatta fiyatı düşmüş. 5400 idi geçen hafta, alacaksanız hayırlı olsun şimdiden.

Hem mekanik hem de manyetik switchleri kullanmak gibi bir artısı olduğu için iyice yararlanabilirsiniz klavyenizden. Hall effect kullanmama rağmen benim bile arada mekanik kullanasım geliyor😅.
Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz, Sikakeyb Castle HM80 ve melgeek made68 ultra modelleri arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Veya farklı bir öneriniz var mı?

Hocam siz bilgili birine benziyorsunuz, sikakeyb Castle HM80 ve melgeek made68 Ultra modelleri arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım? Veya farklı bir öneriniz var mı?

Bir süredir hall effecte merak saldığım için biraz biliyorum diyebilirim, eğer HM80 ve made68 Ultra arasında kaldıysanız bence HM80 almalısınız, görünüşü biraz kötü dursa da hoş bir klavye bence. %65 olduğu için made68'e o kadar para vermezdim şahsen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı