Rehber Türkiye'de Xcloud nasıl kullanılır?

GeForce NOW ile Xbox Game Pass anlaşma yapsa süper olur diyordum kendi servislerini çıkarmışlar.
Çoktandır var. Sadece TR'de yok.

Yok kendi hesabımda. Arkadaş VPN'li bir şekilde işlem yaptırıyor. Kod girerken sadece VPN açık şekilde kodu giriyorsun sonra VPN'yi kapatıyorsun. Ha bi de Microsoft ayarlarından hesabın ülkesini ABD yapmak gerekiyor. Kod aktif edildikten sonra bütün ayarları geri alabilirsin. Yoksa ben de kod alma taraftarı değilim. Başarımlarımı hesabımda görmek isterim. Sonra Persona 5 Royal oynuyorum. 100 saatlik oyun. Sürekli yeni hesap açıp oynayamam. Bulut kayıt olması gerek.

Çok teşekkürler persona 5 Game Pass'e geldi de XCloud'da var mı peki? Bugün alacağım büyük ihtimalle Game Pass'i varsa oynarım uzun zamandır oynamak istiyordum.

Hocam ben de sizin aldığınız arkadaştan kod aldım sorunsuz çalıştı hatta 2 saat civarı forza oynadım ama bundan sonra çoğu zaman giriş yaptığımda Game Pass aboneliğim gözükmüyor VPN ile deniyorum, normal deniyorum hiçbir türlü gözükmüyor. Ne yapmam lazım?

Hocam onu kodu aldığınız kişiye sorsanız daha iyi olur. Sebebini bilmiyorum. Ben de o arkadaştan aldım. Sorun yok bende. Başka bir forumda o arkadaştan aldılar yine. Kimsede sorun olmadı.

Hocam onu kodu aldığınız kişiye sorsanız daha iyi olur. Sebebini bilmiyorum. Ben de o arkadaştan aldım. Sorun yok bende. Başka bir forumda o arkadaştan aldılar yine. Kimsede sorun olmadı.

Sorunun kod ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü yaklaşık 2 saat oyun oynadım sıkıntısız şekilde, başka bir sorun olabilir mi sizce? VPN veya xCloud serverları ile alakalı?

Sorunun kod ile ilgili olduğunu düşünmüyorum çünkü yaklaşık 2 saat oyun oynadım sıkıntısız şekilde, başka bir sorun olabilir mi sizce? VPN veya xCloud serverları ile alakalı?
Anlamak için soruyorum sorununuz Game Pass aboneliğiniz ile mi yoksa Xcloud ile mi ilgili?

Anlamak için soruyorum sorununuz Game Pass aboneliğiniz ile mi yoksa xCloud ile mi ilgili?

VPN açıp uygulamaya girmeye çalıştığım zaman Game Pass aboneliğim gözükmüyor, sonra VPN kapatıyorum giriş yapıyorum aboneliğim bazen gözüküyor bazen gözükmüyor yani sorunu ben de tam anlamış değilim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…