Türkiye'de Youtuber Olmak

Eskiden bu tip youtuberlara kızardım. Ancak artık kızmıyorum çünkü adamlar sistemi oturtmuş. Kazandığı paraya bakıyor. Bu tür eleştirileri de hiç takmıyorlar.
 
8 yaşındaki kardeşim YouTube Türkiye bataklığına saplandı. Seviyesiz ve küfürlü Minecraft videoları izliyor. Onu bu illetten nasıl kurtarabilirim
 
Ben daha 13 yaşındayken youtube'a blender dersleri olarak video atıyordum kendim çok çok az bildiğim halde. :) İlk video'yu attığım zaman da youtube'da Türkçe olarak 1 tane bile blender videosu yoktu. Yeni google'dan sonra videolarım falan silinmiş sonra da devam etmeyeyim dedim. Keşke devam etseydim şimdi hiç düşünmeden hazır olan içerikleri sunar sunar çok rahat bir şekilde görüntülenme elde edebilirdim. :) Şimdi girsem youtube'a eminim aynı tür bir videodan farklı 500 kanalın çekti video bulabilirim.. Kendi içeriğini üretmeye çalışan kanal sayısı ise bence Türkiye'de bir elin parmak sayısını geçmez. İçerik üretenlerin bir kısmı da bıraktı zaten. Umarım yakın zamanda youtube bu hazırcılardan elini ayağını çeker de bunlar da uzatmadan bitirirler işlerini. :)
 
Türkiye'de en etkili ve basit olarak ModaSky bu hizmeti çoktandır veriyor. YouTube kullanıcıları ModaSky üzerinden videolarını yayınladığı takdirde Sponsor bulabilir veya Reklam alabilirler.
Buraya reklam yapmak için mi üye oldunuz? Bütün eski konuları hortlatmışsınız.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı