Türkiye'deki operatörler neden limitli SMS, dakika, internet paketleri satıyor?

Bana denileni söylüyorum. 200 lira 5 mbps'e kadar hız. Gerisini bilemem.

Paket farklıdır belki bilmiyorum, olabilir. Razıyız keşke 5 mbit bile olsa verseler de ek yazılıma gerek duymadan kullansak. Bende sınırsız ve hız limiti olmadan veriyor ama hotspot yapacaksan 15 gb veririm diyor. Onun hız limitli olanı da vardı galiba ama 5 mbit olanını duymamıştım. Mecburen hile hurdayla 300 mbit alıyorum yine de.
 
Fiyatı uygun diye düşünüyorum. Burada sınırsız mobil internete 200 TL versek kimse evine internet bağlatmaz.
Vodafoneda iken sınırsız mobil internet kullandım. Bir ay önce Turkcell'e geçtim. Turkcellde sınırsız pakete denk gelmedim. Ayda 170 lira fatura geliyordu Vodafone kullanırken. Ama şöyle bir sorun vardı. İnterneti sadece telefondan kullandığınız zaman sınırsızdı. Paylaştığınız zaman size tanıdıkları 15 gb kota vardı oradan düşüyordu.
Paylaşımda bu kota olayını Regeditten veya PDANet ile çözebiliyordunuz. Ama bağlantı hızında ciddi düşme ve bağlantı sorunları oluyordu. Online oyunlarda sınırsız mobil internet oldukça berbat bir deneyim sundu.
Vodafone ile yaşadığım başka sorunlar yüzünden (Cihaz puanımın sürekli sıfır olması vb) Turkcell'e geçtim. Turkcellde hız iyi ama kotalı işte.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı