Abiler beni de aranıza alırsanız dedemden kalma kaçak kurusıkı var ara sıra tutukluk yapıyor ama iş görür gibi belki şansa 1-2 kişi vururum.
Hocam çok kırıcısınız illa mahzenden Tac-50’mi mi çıkartayım?Kurusıkı kullananı adamdan saymıyoruz, seni pistten alalım.![]()
Hahaha haklısınız geçen böyle bir konu açtım diye linç yemiştim.Bu nasıl soru? Memnunum diyen etin tadını bilmiyordur.
Öyle hakkaten. Tekel alışverişi yaptım 2 adet 50 TL'lik içki, Monster enerji içeceği ve büyük boy Doritos; 140 TL ödedim. Kasiyer 140 TL dedi, 2 sn bakıştık ve tepkim "Ne?!" oldu. 50 TL altına herhangi bir market alışverişi yapılmıyor artık.Bugün 2 litrelik ayran 1.5 litrelik de Coca-Cola aldım ve 40 TL ödedim. Ülkenin şu anki halinden ve halkından gram memnun değilim.
2 kutu konserve balık eti 35 TL falandı, sağlıklı beslenenin cebine para kalmıyor.Bugün 2 litrelik ayran 1.5 litrelik de Coca-Cola aldım ve 40 TL ödedim. Ülkenin şu anki halinden ve halkından gram memnun değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.