Kesinlikle haksızsınız. Forum çoluk çocuk dolu. Katıldığım zamana ve şimdiye bakıyorum da çok değişmiş. Saçma sapan konular ve aşırı derecede boş mesajlarla doldu doluşturuldu. Şimdilik en iyisi DonanımHaber diyebilirim.
Kesinlikle haksızsınız. Forum çoluk çocuk dolu. Katıldığım zamana ve şimdiye bakıyorum da çok değişmiş. Saçma sapan konular ve aşırı derecede boş mesajlarla doldu doluşturuldu. Şimdilik en iyisi donanımhaber diyebilirim.
16 yaşındayım ne kadar uzarım?
Sevgilim yok ne yapabilirim?
Bisikletten düştüm.
Not: Bakın derdiniz varsa yardımcı olacak abiler ablalar var psikolojik sorundur aile sorunudur ama bize ne senin sevgilinin olup olmamasından bence sevgili olmaması psikolojik soruna vs girmez.
Kesinlikle haksızsınız. Forum çoluk çocuk dolu. Katıldığım zamana ve şimdiye bakıyorum da çok değişmiş. Saçma sapan konular ve aşırı derecede boş mesajlarla doldu doluşturuldu. Şimdilik en iyisi DonanımHaber diyebilirim.
Birkaç hafta önce hayvanlarla ilgili konu da ben o hayvanı edeyim küfür etme bakın dedim moderasyon ekibi gelecek dedim senin moderasyon ekibini edeyim dedi adamın biri mahalle krosusun dedi o da mahalleni edeyim vs dedi.