Ben de mükemmel bir şey olmamasına rağmen 10 vermedim ki.
Gelin neden o puanı verdiğimi kısaca madde madde açıklayayım:
Artıları:
- Gördüğüm kadarıyla çok az cevapsız soru kalıyor.
- Yöneticileri sıcak ve samimi insanlar:
- Yönetim üyeleri dikkate alıp önerilerini gerçekleştirebiliyor:
- Ufak bir öneri
- Ayrıca mod sayısı çoğalsın diye de bir öneri vardı, sonrasında çoğaldı ne hikmetse.
- Sıcakkanlı ve samimi modlar mevcut, sahur konularına bakabilirsiniz.
- Böyle güzel şeyler yaşanabiliyor, örneklerine denk geldim.
- Gereksiz mesaj, yazım yanlışı ve yanlış bilgi dışında, rapor sistemi üzerinden soru sormuşluğum ve konusmusluğum var. O saydıklarım dışında 10 tane rapor gönderdiysem 6-7 tanesine dönüş almışımdır. Vasat değil bence.
- Gayet de bilgili insanlar da mevcut.
- Eski bir laptop kullandığım için onun hakkında araştırma yaparken buraya rastladım, halihazırdaki bilgi birikiminin gayet fazla olduğunu düşünüyorum.
Eksileri:
- Bilmeden öneri yapıp ölesiye savunanlar. Yukarıda da bahsedilmiş, her forumda varmış bunlardan.
- Rapor sistemi biraz daha iyi olabilir.
- Kişiye takan mod olduğunu düşünmüyorum ama ban atmayı seven mod olduğunu düşünüyorum. Çoğu üyeye nazaran daha az uyarım olsa bile. İronimiydi emin değilim ama mesajlarını görmüştüm. Bulabilirsem atabilirim.
- İnisiyatif olumsuz tarafa çekilmeye müsait gibi geldi bana.
- En son aldığım uyarı kurallara aykırı değildi, yani kurallara bakınca uyarı almamda sorun yoktu. Ama gereksizdi, ve buradan soğutmuştu biraz. Açıklamamı yaparak kendimi raporlamıştım. 1 dakika geçmeden uyarı geldi sanırım. Kısa bir süre içinde açıklayarak ve soru sorarak geri raporladım, bir dönüş aldığımı hatırlayamıyorum. O sırada aktif 5-6 mod vardı. Bana uyarı veren mod, uyarıyı verdikten sonra direkt uyuduysa bilemiyorum

Olabildiğince objektif bakmaya çalıştım, fazla da vaktim yok. İleride daha detaylı bir şekilde yazmayı düşünüyorum. Şu anlık artıları daha önde benim için, o yüzden o puanı verdim. İleride değişmeyeceğinin garantisi yok, olaylara bağlı.