Türkiye'nin en iyi online alışveriş sitesi nedir?

Bence Trendyol eskiden benim için Hepsiburadaydı. Neden derseniz eskiden 25 tl üzeri kargo ücretsizdi. Şimdi 100 TL üzeri kargo ücretsiz. Efsaneler Klubum var o olmasa asla alışveriş yapmam. Trendyol'da 30 tl üzeri kargo ücretsiz. Trendyol ve n11 diyebilirim. Hepsiburada kargoyu 13 tl yapmış yazık cidden.
 
HepsiJet hakkında çok şikayet var. Nasıl en iyisi oluyor anlamadım.

Müşteri memnuniyetinden dolayı Amazon.

Hocam Kocaeli'nin dağında oturuyorum kargom 1 günde geldi, beğenmedim iade ettim 1 günde kapıma kadar gelip ürünü aldılar hemen param karta yattı. Bence Hepsiburada HepsiJet'i kurduktan sonra en iyisi oldu.
 
Neden? Ben memnunum.

Birçok kere sorun yaşadım Trendyol Express ile, kargomu bile kaybedip benden habersiz iade talebi falan açtılar. Herkes aynı tecrübeyi yaşayacak diye bir şey yok tabii ki ama ne zaman Trendyol'dan bir şey sipariş etsem başıma mutlaka ters bir şey geliyor, o yüzden şahsen önermiyorum. Geçen de Trendyol hızlı market üzerinden Monster enerji içeceği sipariş etmiştim, adamlar "elimizde 7 tane değil 4 tane var sorun olur mu?" dediler, ben de "sorun olmaz, gönderin" dedim. Bir geldi bana Monster'in bambaşka bir içeceği. Hem eksik ürün gönderdiler, hem de yanlış ürün. Bir de onun iadesiyle falan uğraştım.
 
Neredeyse kimse dememiş ilginç. Bence n11 iyi.

Çünkü genelde bir ürünün parçalarını alıyorum telefon için ekran, bisikleti için lastik vs. ve bunlar Hepsiburada, Trendyol gibi sitelerde ya çok pahalı ya da yok. Üstelik hangi kargo şirketi ile gideceğini görmek güzel bir özellik. ;)

Amazon'u hiç deneyecek şansım olmadı fakat çok iyi olacağını düşünmek zor olmasa gerek.
Evet N11 bu konuda özel bir teşvik vs. veriyor sanırım pek fikrim yok ama gerçekten bilgisayar kablosuydu araba lambasıydı gibi böyle yedek parça gibi ürünler için çok güzel bir site.
 
Gittigidiyorun en büyük sorunu satıcıların bile unutmuş olması. Bazen belli ürünleri internette arıyorum her yerde 300-350 arası olan bir ürün orda 200 lirada kalmış. Kaç kez aldıktan sonra iptal edildiği oldu ben de artık kullanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı