Türkiye’nin iflası başladı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Devlet bizi sömürdükçe biz borçlanacağız, biz borçlanınca devlet borçlanacak, burada devlet kendine kurşun sıkacak.
15 yaşımdan beri çalışıyorum. Elde tutulur bişeyim yok. Borcum var. Sigaram yok, içkim yok. Şimdiye kadar çalıştığım paralar nereye gitti. :) (24 yaşına basıyoruz 10 gün sonra.) Bu ülke, gençlerine bir şey katamazsa, ülke geriye gitmekte devam eder. Bu ülke de emekli dediginiz insanlar emekliliği olduğu halde calismaya devam eder ise, bu ülke geriye gider. Ne zaman başımıza geçen kişi paradan önce insanlığa, TÜRK milletine önem verirse o zaman bu ülke gelişmeye başlar.

Şu üniversiteyi tamamlasaydım bari :/ Hay dolar gibi ya bıktım abi milletin para birimi yüzünden kendi ülkemdeki yaşamın mahvolmasından bıktım. Dolar artıyor diyoruz ya aslında doların arttığı falan yok, bizim paramız aşırı değer kaybediyor. Vallahi artık bir şey alırken ulan dolar da gene çıktı yine alamayacağız galiba demek istemiyorum. 2023 dediler bu gidişle onuda göremicez. Halimiz perişan eğer 2023'e çıkabilirsek buradan 2023'e selamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben merkez bankasının yerinde olsam ne yaparım biliyor musunuz 10 milyar doları şak diye satarım, şaşırır herkes demek ki rezervleri varmış derler. Dolar biraz düşer, arkadan bir 10 milyar daha yetmedi bir 10 milyar daha satarım dolar düşer. Olmaz mı niye olmasın buz gibi olur. :neo:

Başlığın farkında mısınız? Bu adam ne hükümeti eleştirmiş ne ekonomiyle ilgili bir şey demiş. Türkiye batacak demiş. Bu kimse Türkiye'nin iflas edeceğini söylüyor? Çok mu biliyor. Neye dayanarak bunu söylüyor. Kur yükseldi diye ülke mi batar?

Başlığın farkında mısınız? Bu adam ne hükümeti eleştirmiş ne ekonomiyle ilgili birşey demiş. Türkiye batacak demiş. Bu kimse Türkiye'nin iflas edeceğini söylüyor? Çok mu biliyor. Neye dayanarak bunu söylüyor. Kur yükseldi diye ülke mi batar?

Adamın yazdığı yazıyı okudun mu? Bence bir oku sonra neye dayandığını gör. Zaten bunu o söylemiyor. İsviçre gazetesine röportaj veren bir ekonomist söylüyor.

Her ülkede enflasyon olabilir. Daha önce Avrupa'da ve Amerik'da oldu. Enflasyon var diye ülke mi batarmış.

Başlığın farkında mısınız? Bu adam ne hükümeti eleştirmiş ne ekonomiyle ilgili birşey demiş. Türkiye batacak demiş. Bu kimse Türkiye'nin iflas edeceğini söylüyor? Çok mu biliyor. Neye dayanarak bunu söylüyor. Kur yükseldi diye ülke mi batar?
Hayır dış borcu 450 Milyar dolara yaklaştığı ve 2018'de cari açığın tahminen 50 milyar dolar olduğu için batar. Ha bir de üç maymunu oynayanlar bitmediği için şelaleye doğru kürek çekilmesi var.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı