Türkiye'nin Teknolojide İlerleyememesi

Destek dediğin?
Hadi koçum, sen yaparsın diyelim ve gaz mı verelim? Para mı verelim? Biz mi yapıverelim?
Palavracılara para mı kaptıralım diyorsun.

Destek dediğin?
Hadi koçum, sen yaparsın diyelim ve gaz mı verelim? Para mı verelim? Biz mi yapıverelim?

Haklısın dostum. Zamanında Mark Zuckerberg Facebook'u kurarken Amerika başkanı garajını ziyarete gelip sırtını sıvazlamadı.

Destek dediğin?
Teknolojiye aktarılan bir bütçe mi var? Bu ülkenin hiçbir alanda 1 tane bile başarısı yok. Olimpiyatlara giderler kazanan Türk ise verirler bayrağı sen bizi temsil ediyon hadi lan adama sportif destekte bile bulunmazlar sonra bizim öğrencimiz uhu diye sahiplenirler. Hiçbir firma Türkiye'de teknolojiye yönelik yatırım yapmıyor. Gidip Hindistan'a yapıyor niye?

Haklısın dostum. Zamanında Mark Zuckerberg Facebook'u kurarken Amerika başkanı garajını ziyarete gelip sırtını sıvazlamadı.
Bir başarı istemekle gerçekleşmiyor. Bilgi ve beceri gerekiyor. Bizde her 11 yaşındaki çocuk işletim sistemi yapmaya kalkıyor.
Her palavracıya kaynak aktarırsak, paralar boşa gider.
Buraya bir bak : Tübitak

Bütün suçlar kendisinden değil, onu etkileyen çevresel faktörler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…