Maalesef çok düşük, salgınla uğraşan ülkeler arasında sonuncu sıradayız.
İlk 10 günde İtalya vs Türkiye
İlk 10 günde İtalya vs Türkiye
Günaydın.Dozumu aldım, uyumaya gidiyorum iyi geceler.
Ben de rüyamda Örümcek-Adam olup Green Goblin ile savaşıyordum, şaka yapmıyorum bak.Günaydın.
Rüyamda sokağa çıkma yasağı ilan edildi, anonslar yapıldı vesaire. Sonraki rüya ne olacak acaba...
Dikkat hocam, goblinler karasüt kabilesinden. Allah korusun, bir gelirlerse durdurulamazlar.Ben de rüyamda Örümcek-Adam olup Green Goblin ile savaşıyordum, şaka yapmıyorum bak.
Yanılmıyorsam ben ilan ediyordum.Günaydın.
Rüyamda sokağa çıkma yasağı ilan edildi, anonslar yapıldı vesaire. Sonraki rüya ne olacak acaba...
İşte acı gerçek, aile bireylerine virüs taşıyıp bulaştırmak. Hadi sen gençsin, yırtarsın. Ama anne ve baba için zor bir durum. Bu açıklamanızdan ötürü teşekkür ederim.Ülkemizde gençlerde yaşlıları öldürüyor zihniyeti var ve rahatlar. Yalnız şunu düşünemiyorlar.
1.Çin'deki araştırmalara göre iyileşenlerin %60'ında kronik solumun rahatsızlığı kalmış. Nefes alamıyorlar ve hala öksürmeye devam ediyorlar. Akciğerde kalıcı hasar bırakmış, ikinci kez yakalandıklarında götürür muhtemelen.
2. Az da olsa 40 yaş altı ölümler var.
3. En önemlisi sizden anne, baba, dede, nine vs gibi aile bireylerinize geçebilir. Bunun vicdan azabına nasıl katlanacaksınız?
4. Sağlık sistemi şişerse size bakacak doktor bulamayacaksınız, hastaneler hasta kabul etmeyecek, ilaçlar karaborsa olacak. Fırsatçılar zaten sırada bekliyor. Öyle ben rahat rahat yatar, iyileşir, çıkarım diye düşünmeyin. En iyi ihtimalle sizi spor salonundan bozma bir hastaneye yerleştirip kaderinize terk edecekler.
İnsanlar 2 dakika düşünse her şey çok farklı olacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.