Türkiye'yi aşağılayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MasterBaston

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Oyumcu ()
Türkiye için mal, salak, gelişmemiş, fakir, çağ dışı kalmış gibi mesajlar atılıyor ve bu beni çok sıkıyor. Böyle diyen insanların yüzde doksanı bir yerden görüyor, hiç bir araştırma yapmıyor. Yine bu kişiler ülkenin gelişmesi için bir şeyler de yapmıyor, boş boş ülkeyi kotuluyor. Yok şu bizde niye yok, yok bu bizde niye yok gibi sözler... Sen yap o zaman, yapma diyen mi var kardeşim.

Türkiye'yi yerin dibine sokuyorlar ama sağlık alanında çoğu ülkeden çok daha iyi durumdayız. Silah üretimi, insansız hava aracı üretimi, helikopter üretimi gibi şeyler de yapmaya başladık. Ekonomik olarak çok kötü durumdayız ama iyi yönleri görmezden gelemeyiz.

Bir de kadınların çarşaf giymesi ile gelişmişliği kıyaslayan kişiler var, bu kişiler de bana çok saçma geliyor. Kadın mini etek giyse süper güç olacağız ya zaten.

İyi günler

Ülkemiz bazı konularda muhteşem şeyler yapıyor, o kısmı bile kötülüyor...

Savunma sanayimiz var, onu da kötülemeyin. İşte burada gerçekten sinirleniyorum, kalk sen yap!

Beğendiremedik gitti... Altay dersin, "çalıntı tank" Tulpar dersin "kulesi çalıntı", yap kardeşim, git eleştireceğine yap?

Savunma sanayi için konuşuyorum, araya doları vs. sokmayın.

Sizinle aynı fikirdeyim. Ülkeyi aşağılamayı iyi biliyorlar, fakat ülke için kıllarını kıpırdatmıyorlar. Böyle insanların bir çoğu yurt dışına kaçmaya çalışıyor. Haklılar da. Ama kendi ülkemizi de o ülkelerin seviyesine getirecek olan da bizleriz. Sadece baştakiler değil.

Birilerine özenmek, sadece onları örnek alıp daha iyisi yapmaya çalıştığın zaman işe yarar. Eleştiri de yapacağız elbet. Birçok konuda çok kötüyüz. Ama eleştiriyi bazı insanlar gömmek ile karıştırıyor. Öz eleştiri yapmak bizi ileriye taşır elbet, fakat bahsettiğim oraya buraya sallayarak öfkeni kusmak değil.

Şu an belki de cidden kötü durumdayız. Bizi bu durumdan kurtaracak olan yine biziz.

Bir de kadınların çarşaf giymesi ile gelişmişliği kıyaslayan kişiler var, bu kişiler de bana çok saçma geliyor. Kadın mini etek giyse süper güç olacağız ya zaten
Bu konuya da ayrı bir uyuzum. Asıl laiklik, gelişmişlik herkesin açık gezmesi vs değil, kimsenin kimseye, ne giyeceğine karışmadığı zaman olur. Fakat bizim insanımız bu işi biraz yanlış anlamış gibi.

Peki soruyu sorayım madem bu laflara sinir oluyorsun üretmiyoruz diyince neden susuyorsunuz, Çünkü gerçeği biliyorsun. Haliyle bu laflara sinir olsanda olmasanda kabullenmen gerekiyor, Şahsen bende diyorum sefil bir ülkeyiz, Ne zaman eğitime yatırım yapıp yönelirsek o zaman düzeleceğiz tabii şu koyunların düşünceleri...

Savunma sanayi vs. hikaye artık. Savaşlar ekonomik ve üretimsel artık. Artık her ev coca cola içiyor.
Altay gibi boş boş projelere yatırım yapması.

Ülkemizin T-90MS/AS gibi ucuz canavarlara ihtiyacı varken, Altay gibi 6-7 milyon dolarlık bir canavarı üretmeye çalışması...
Hocam Altay tankını siz de eleştirdiniz yalnız. Hatta bende görüş belirtmiştim.
@114187

Son düzenleme:
Çarşaf giymeyenlerin hepsi zaten profesör. Ben giyin veya giymeyin demiyorum, giymekle gelişmemiş; giymemekle gelişmiş olunmaz diyorum.
Ama çarşaf giymeyenler daha başarılı oluyor, demek ki din sorunlu doğrusu bu oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…