- Makaleler
- 21
Sefalet içinde olduktan sonra tankı İHA'yı ne yapayım?
İHA'lar değerli pilotlarımızın hayatını kurtarıyor ve sınırlarımızı koruyor. İHA'nın senin kazancın ile pek ilgisi yok gibi.Liseli ergenler, kamuda işi hazır olanlar ve baba parası yiyenler için hava hoş. Bu ay sonuna kadar 3 iş aldım. Ocağıma İHA koyun da pişirip yiyeyim.
Ben sizi anlamıyorum kardeşim. Kadın onu istediği ve dininin gerekliliği gördüğü için giyiyor yani özgür iradesiyle yolunu seçiyor. Bu durumda birinin özgürlüğü olan bir şeye karşı çıkarak onun özgürlüğünü aslında kısıtlamış oluyorsunuz haberiniz yok.![]()
![]()
![]()
Bana çarşaflı bir bilim kadını göster. Bilim özgürlüktür. Çarşaf ise tam tersi. Dediğin gibi olsaydı. Afganistan'dan, Pakistan'dan, İran'dan, Arabistan'dan yüzlerce bilim kadını çıkardı.
Bir topluluğa koyun deme hakkını kim verdi sana? O yüzünden bu yüzünden ülke gelişemiyor diyen insanlar bir yorumda bulunurken bile hakarette bulunmadan duramıyor ilginç doğrusu.Ayrıca daha iyisini yapın, demişsin. İsteyen çok ama koyunlar izin vermiyor. Demokrasi dediğin sonuçta sayı çokluğu. Millet daha iyisini istemiyorsa biz ne yapalım?
Her ne olursa olsun, yaptığın yorum çok saçma ve yanlış. Zaten gelişmek, çalışmak istemeyen bir insan, dindar olsa da , kapalı olsa da, çıplak olsa da bir şeyler yapmaz arkadaş. Görüyoruz Gratis'den Starbucks'lardan, alış-veriş merkezlerinden çıkmayıp, işi gücü manitacılık olan açık kızlarımızı da. Bir yandan da bilim insanı olan açık kızlarımız var. E hepsi açık değil mi bu insanların?Ben açalım demedim fark ettiysen Din'e önem verdikleri için gelişmiyorlar demeye çalıştım, Sen kendi isteğin ile öyle algıladın bu sorun benim değil senindir.
Silah yapmak tank yapmak ülkemizi geliştirmez öyleyse yapalım seri seri olsun bitsin eğer bir ülkede 'EĞİTİM' kötüyse istersen uzaya git yine de hiçbir anlamı olmaz.
Eğitim bir insanı en iyi şekilde bilgilendirir.
Bundan bir kaç yıl önce tank İHA yoktu ama yine sefildlik. En azından hastaneler de gelişti.Sefalet içinde olduktan sonra tankı İHA'yı ne yapayım?
Mesela PKK'lı bir itin, bir gece sen uyurken annenin ya da babanın kafasına AK-47 dayamasını ister misin?Sefalet içinde olduktan sonra tankı İHA'yı ne yapayım?
Bu laf bana mı geldi hocamBurada bu tiplerden çok var. Birisi de yönetici hatta![]()
Savunma sanayi vs. hikaye artık. Savaşlar ekonomik ve üretimsel artık.
Hocam Altay tankını siz de eleştirdiniz yalnız. Hatta bende görüş belirtmiştim.
@114187
Tamam silahları da üretmeyelim, diğer ülkeler de canı isterse bize silah satsın, isterse satmasın. Sınırımızı koruyamayalım, teröristler sokaklarda cirit atsın. Adamlar önceden parasını verip alacağımız silahı bile vermiyorlardı. Bakın Amerika'ya. Adamlar F35'i vermemek için ne kadar ısrarcı. Yiyorsa git al F35'i. İşte bu durumlarda kalmamak için silah sanayisinde gelişmek, bulunduğumuz konumdan da dolayı, rahat bir nefes alabilmemiz için çok önemli. Bizi aşağı doğru çeken bir faktör de (en büyüklerinden biri) terördür. Bunun da sonunu getirmeliyiz artık değil mi?İstediğin kadar tank tüfek üret. Adamlar sana ramazanda coca cola satıyorlar ve sende reklam filmini izleyip alıyorsun. Sonra da ABD malı Iphone’nundan fotoğraf çekip, gene ABD menşeili sosyal medya hesaplarına yüklüyorsun. İftar sonrası da bir Algida yiyip, ABD malı bileşen içeren PC’inde GTA oynuyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.