Türkiye'yi aşağılayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben aksine, "bu niye bizde yok" demememiz bizi bu hale getirdi diye düşünüyorum. TÜBİTAK'ta dereceye giremeyen şey, dünyada nasıl birinci olabilir (yengeç kaburgalarından yara bandı) bunu eleştirebilirim. Tabiri caizse eşek yükü ile para verdiğimiz internetin hızı neden düşük ve verimsiz bunu sorgulayabilirim. Ancak sorgularsak bazı şeyler değişebilir.

Bir de kadınların çarşaf giymesi ile gelişmişliği kıyaslayan kişiler var, bu kişiler de bana çok saçma geliyor. Kadın mini etek giyse süper güç olacağız ya zaten.
Kadınların mini etek giyince değil, kadınların mini etek giymesini normal karşılarsak ülkede bir şeyler değişir.

Benim gibi yorum yapanları "ülkeyi kötülüyor" diye yorumlamıyorsunuzdur umarım

@Silinen üye benim yazdığım iyi yönlerine ne demeli? Ben kendim de diyorum, ekonomik olarak kötü durumdayız. Ben ülkem için çalışırım veya çalışmam ama kendim daha iyisini yapmadan yapana laf atmam. Silah yapılıyor beğenilmiyor, tank yapılıyor beğenilmiyor, İHA yapılıyor beğenilmiyor.

Aynen kardeşim, bütün kadınları açmalıyız! İşte o zaman çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacağız!
Ben açalım demedim fark ettiysen Din'e önem verdikleri için gelişmiyorlar demeye çalıştım, Sen kendi isteğin ile öyle algıladın bu sorun benim değil senindir.
Silah yapmak tank yapmak ülkemizi geliştirmez öyleyse yapalım seri seri olsun bitsin eğer bir ülkede 'EĞİTİM' kötüyse istersen uzaya git yine de hiçbir anlamı olmaz.
Eğitim bir insanı en iyi şekilde bilgilendirir.

Haklısınız. TÜBTAK da cidden şu an çok kötü durumda. Bir mesajımda ben de değinmiştim.

İstediğin kadar tank tüfek üret. Adamlar sana ramazanda coca cola satıyorlar ve sen de reklam filmini izleyip alıyorsun. Sonra da ABD malı Iphone’nundan fotoğraf çekip, gene ABD menşeili sosyal medya hesaplarına yüklüyorsun. İftar sonrası da bir Algida yiyip, ABD malı bileşen içeren PC’inde GTA oynuyorsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu konuda ciddi olarak haklısınız. Ben zaten iyi olduğumuz yerlere dahi niye şöyle niye böyle deniliyor onu anlamıyorum. Ben kötü olduğumuz yerleri eleştirin diyorum ama daha iyisini kendiniz yapamadı iseniz laf etmeyin diyorum.

Liseli ergenler, kamuda işi hazır olanlar ve baba parası yiyenler için hava hoş. Bu ay sonuna kadar 3 iş aldım. Ocağıma İHA koyun da pişirip yiyeyim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…