Türk'lere duyulan nefret

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısın. Hilal yıldızlı bardağı kırmaktan, şu videoya kadar akıllarına ne gelirse yapmışlar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Açıkçası benim tabiri caizse ******* bile değil. 80 Milyon nüfus yetiyor bize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben neden kendi ülkemde iş bulamıyorum? Neden Suriyeliler için ülkeme 3 Milyar € yardım yapılıyor? Benim ülkemdeki kendi halkım açken işsizken Suriyelilere iş güvencesini hangi güçle verebiliyor? 50 seneyi aşkın süredir giremediğimiz AB'ye sırf Suriyeliler Avrupa tarafına geçmesin diye rüşvet niyetine AB'ye vizeyi kaldırıyorlar? Neden Dünya'nın bir ucundaki ABD benim ülkeme burnunu sokuyor? ABD'nin Iraktaki yaptığı katliamda neden ülkemin yetkilileri "ABD askerlerinin ülkelerine sağ salim dönmeleri için dua ediyorum" diyen yetkililer şimdi nerdesiniz? Şimdi de Suriye'de bir ton insan öldü. Çoğu bizim ülkemize giriş yaptı. Madem öyle herkese kapımız açık diyorsunuz neden Iraktaki insanları ülkenize almadınız? Ben neden samanı İsrail'den, hayvanları yurt dışından alıyorum? Benim ülkemde yok mu? Benim ülkemde yapılan hava limanları, köprüleri yabancı şirketlere birer birer satıyorsunuz? Neden Telekomünikasyonu satıp altyapıyı yabancılara yaptırıyorsunuz? 7/24 çalışan Dünya'nın en zor işi olan madenciler asgari maaş alırken Dünya'nın en kolay işi olan milletvekilleri neden 10 bin liradan fazla alıyor? PKK'ya destek verip askerlerimiz hala şehit edilirken, sivillerimiz ölürken nasıl utanmadan şehit olan askerlerimizin cenazelerine gidip Dua edebiliyorsunuz? Neden benim her semtimde AVM var? Benim köyüm Kürecik/Kepez'de neden ABD Emperyalizminin Füze kalkanları var? Neden 1 tl olan şey ülkemde 10 tl'ye satılıyor? Atatürk Orman Çiftliğine Saray yapıp orada ikamet edenler sivillerim ölürken nerede? Neden ülkemde Eğitim ve Sağlığa, Diyanetten daha az para desteği yapılıyor? Bakanlara verilen Mercedeslerin ham maddelerini tırnaklarıyla kazan madencilere, işçilerin haklarına neden önem verilmiyor ? Her Polise olduğu gibi uzaktan akrabam olan Dilek Doğan adındaki genç kız Polis tarafından öldürülüp yargılanan şahısın hakkında 26 yıl hapis istenipte sonrasında iyi hal ve sırf Polis olduğu için serbest bırakılıyor ? Ülkemizin her karışını teker teker satan insanlar nasıl bu kadar ruhsuz olabiliyor? Sırf koltuk uğruna bir ton insanın ölümüne yol açan kişiler hala o koltuklarda nasıl ve neden oturabiliyorlar? Ankara'daki katliamdan sonra açıklama yapan Bakanlar neden gülüyor? Irak ve Suriye'den sonra sıranın bize gelmeyeceğini mi düşünüyorsunuz? Ülkemiz ABD'nin ve Emperyalizmin kuklası olmuştur. Saygılar, iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı