Türklerin Avrupa aşkı

Mesela sizi neden rahatsız ediyor? Beni rahatsız etmiyor mesela. Seneye de Almanya'dayım. Gelişmişlik, medeniyet, saygı, kalite her şey batıda? Avrupa'lı insanların istemediği insanlar vasıfsız ve düşük zeka olanları. Mühendis, teknikler, doktor gibi kaliteli meslekleri asla reddetmezler. Zaten fark ettiysen doktorlar tek atıyor vizelerde. Bana bakılırsa ben de Arap medeniyetini sevmiyorum.

Tamam sevmeyin sizin ülkenizi ezik biri olarak gören halkın aşığı olmaya devam edin.

Ayrıca videoyu izleyip yorum yapın dedim videoyu izlemeden yorum yapanlara cevap bile vermeyeceğim cevap vermek için veriyorlar.

Konuda bunu bahsetmek istiyorumda işte öyle bir muhalif kafalı insan varki Avrupa'ya laf konduramaz şeref meselesi haline getiriyorlar.
Hollanda'dan prim alamayınca Türkiye'den almaya çalışıyor :D Tweetleri tamamen Islam ve Türk'ler hakkında, sadece burdan prim kasıyor bir vasfı yok.

Türkiye düşmanı insandan kastınız ne? Günümüzde Avrupa'daki Türk sevmeyenler genelde şu anki ülkenin halinden dolayı sevmiyorlar. Sosyal medyada gezmiyorsun sanırım hiç.

Koyduğum videoyu izlemek bu kadar zormu izlesen görürsün de işte zor geliyor anca sallamaya çalışma çabaları.

Koyduğum videoyu izlemek bu kadar zormu izlesen görürsün de işte zor geliyor anca sallamaya çalışma çabaları.
Sallamaya çalışmak gibi bir gayem yok. Attığınız videoyu önceden izledim. Sizin yazdığınız mesajlara kafam takıldı benim. Yoksa bu adamın boş yaparak Türklerden prim kastığını bizde biliyoruz.

Hollanda'dan prim alamayınca Türkiye'den almaya çalışıyor :D tweetleri tamamen İslam ve Türk'ler hakkında, sadece buradan prim kasıyor bir vasfı yok.

Türkiye'nin ümit özdağı yalnız tek fark ümit özdağı suriyeliler sevmiyor ama bu adama Avrupa hayali kuran insanlar aşık çok garip çok.

Videoda ki olay Avrupa sevgisi değil, Arap nefreti. Bu olayda da o siyasetçi mülteciler hakkında bizim ülkemiz için bizim milletimizle aynı görüşte olan fikirleri savundu o yüzden kısa süreli bir popülaritesi oldu (sadece Twitter'da). Videoyu millete sunmadan önce videonun içeriğini araştırdınız mı hiç? Yoksa 8 dakikalık bir videodan mı yadırgıyorsun milleti?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı