Türklerin Avrupa aşkı

Saf milliyetçi duygularla olaya bakmayın. Irkınız fark etmez, iyi bir eğitim almışsanız ve alanınızda başarılıysanız çoğu ülkede krallar gibi muamele görürsünüz. Bugün Türkiye berbat durumda bir ülke. Gerici bir halk, liyakatsiz yöneticiler, milyonlarca mülteci ve rezalet bir ekonomiye sahip bir 3.dünya ülkesi konumunda bu ülke. Bu yüzden fırsatı olan kaçsın kurtarsın kendini, buradan kimseye hayır gelmez.

Ben gidenlere saygı duyuyorum durumum iyi olmasa bende gitmek isterim konu bu değil konu şu adam türkleri eziklerken türkler adamı yüceltiyor.

Mesela sizi neden rahatsız ediyor? Beni rahatsız etmiyor mesela. Seneye de Almanya'dayım. Gelişmişlik, medeniyet, saygı, kalite her şey batıda? Avrupa'lı insanların istemediği insanlar vasıfsız ve düşük zeka olanları. Mühendis, teknikler, doktor gibi kaliteli meslekleri asla reddetmezler. Zaten fark ettiysen doktorlar tek atıyor vizelerde. Bana bakılırsa ben de Arap medeniyetini sevmiyorum.
Haklısınız hocam ama, Avrupa'daki insanların çoğu pek yardımsever insanlar değil (her ülkeyi bilmiyorum) doğudaki insanlarda gayet iyi (Uzak Doğu) ama Orta Doğu'da ki insanlar (araplar) falan bence en kötüleri hiç medeniyet anlayışları yok.

rezillik.PNG

Halimiz bu, özür dilerim ama bunları yapan ırk bile değiller. Dahası var ama görmek istemeyeceğiniz için atmayayım doğrusu.

Kadın program boyunca Avrupa şöyle böyle diyor kadını susturmak adına sorulan soru bu sanırım Avrupa medeniyeti kanka ya çok iyi insanlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zamanın şartlarını bu güne göre değerlendirmek yanlış olur.

Son düzenleme:
Medeniyet, saygı, kalite her şey batıda.

Avrupa medeniyetin beşiği diyen bir insan var mı burada? Fakat Avrupa'nın eğitim düzeyi, ekonomisi, halkı bizden bin kat daha iyi şu anda.

Saygı, medeniyet ve birçok daha
Sence yok mu?

Konuyu bu adama çekmiyorsunuz ki konuyu tüm Avrupa'ya çekiyorsunuz.

Benim demek istediğim videoyu izleyin ona göre yorum yapın videoda adamın söyledikler vs hakkında konuştum ben video içeriği izlemeden yorum yapılırsa tabii tüm Avrupa'ya gitmeyin diye anlaşılırım normal.

Eki Görüntüle 1892284
Halimiz bu, özür dilerim ama bunları yapan ırk bile değiller. Dahası var ama görmek istemeyeceğiniz için atmayayım doğrusu.
Bu daha çok yetiştirilme şekliyle alakalı, belli bir kısmını aile ve büyükçe bir kısmını hükümetin halletmesi gerekiyor.

Sence yok mu?

Benim demek istediğim videoyu izleyin ona göre yorum yapın videoda adamın söyledikler vs hakkında konuştum ben video içeriği izlemeden yorum yapılırsa tabii tüm Avrupa'ya gitmeyin diye anlaşılırım normal.
Hocam mesajlarınızı okuyor musunuz? Videoyu izlediğimi ve adamı sevmediğimi belirttim. "Kadın program boyunca Avrupa şöyle böyle diyor kadını susturmak adına sorulan soru bu sanırım Avrupa medeniyeti kanka ya çok iyi insanlar." Bu cümleniz ile bu adamın söylediklerinin ne bağlantısı var mesela? Amacım avrupayı savunmak değil ama kendinizle çelişiyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı