Türkmenistan'da çoğu sosyal medya uygulaması yasak

@KURAL BİLMEYEN balikesirliyim dostum ben. Test için kullandığım sunucumun DNS'lerini Türkmenistan yapmıştım tam bir kara delik.

Allah duşmanıma vermesin böyle internet bir düşün dostum 20 GB boyutunda bir oyunu aylarca indirdigini ve indirme tamamlandıktan sonra oyunun açmadıgını :D bir de 240p kalitesinde film izlerken 10 saniyede beş defa donmayla izledigini hayal et ya da oyunları 170 pingte FPS düşüşüyle lag kasma donma gecikme v.s artık ne varsa hepsiyle çevrimiçi oyun oynadıgını ve her 10 dakikada 1 internet kesintisini de eklersek yanına ekstradan bonus olarak olarak sitelerinde ve sosyal uygulamlarınıdaki yasakları da eklersek sonuç :( bir de insan böyle internete maaşının 6-1 ödedigini düşününce kendini soyulmuş gibi hissediyor.
 
Hocam tek bir şeyi merak ettim. Download upload hızları eşit mi ? 2mbps ya da 512 kbps internet alınca hem download hem de upload aynı hızda mı oluyor ?
 
Hocam tek bir şeyi merak ettim. Download upload hızları eşit mi? 2Mbps'ya da 512 Kbps internet alınca hem download hem de upload aynı hızda mı oluyor?

Genelde download hizi düşük 0.50 upload hızı az olsa da yüksektir örnek 0.80 ama akşam saatlerinde ping 250-leri görüyor ve indirme hızıysa akşam saatleri 0.5 kadar düşmektedir.

Zamanı gelince sosyal medyada hepsini ifşa edeceğimden emin olabilirsiniz. ;) Ayrıca buna özel site hazır bile.

Bu arada Cimer'e kim şikayet ederse etsin, onlardan korkum yok, arşivler de güvende.
Peki Türkiyede cezası yokmudur bunun ?

Bir de 2 Mbps diyorum ama ben zamanında kullanmış biri olarak 2 Mbps en fazla 1.70 Mbps tam olarak sabit hız vermiyorlar. Yıl olmuş 2022 Kbps ölçümü yapıyoruz :D
 
Son düzenleme:

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı