Çözüldü Türkmenistan'dan nasıl ChatGPT'ye erişilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Yer
Türkmenistan
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci programmist(programci, yazilimci), 3DS MAX ögrencisi
Bunu kendisine de sorabilirdiniz. Kısaca cevap vereyim. Çeşitli veri setlerini, güvenilir haber kaynaklarını öğretiyorlar ve nasıl cevaplayacağı öğretiliyor.

Hocam ChatGPT Türkmenistan'da engelli. Yani ben Türkmenistanlıyım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Chatgbt böyle diyor hocam.

Konu dışı ama cevabını bilmediğinizi düşünerek size bir soru sormak istiyorum. Türkmenistan da çatılar neden yeşil?

Turkmenistanlilar evin guzel gorunmesi icin yesil cati kullanirlar.

Arkadaşlar derin arastirmamdan sonra ChatGPT'ya erisdim. Yani Türkmenistan da artik ChatGPT kullanmak icin site var. Bu siteyi Turkmen arkasalarimda gorer umarim. Linki:
Nasil kullanildigini soyleyim:

Screenshot_2023-06-09-11-52-04-1.png

Yukaridaki gorselde yukaridaki gosterdigim yerden dil secilyo. Asagidaki gosterdigimde ChatGPT sohbetine giriyorsunuz.

Asagidaki gosterdigime uzerine tikliyorsunuz ChatGPT sohbetine giriyorsunuz. Bu ChatGPT GPT3 kullaniyor.
türkmenistan da chatgpt'yi kullanabilmenin bir yolu var mıdır?

ChatGPT
Evet, Türkmenistan'da ChatGPT'yi kullanmanın birkaç yolu vardır. İşte size öneriler:

VPN Kullanın: Virtual Private Network (Sanal Özel Ağ) kullanarak internet trafiğinizi başka bir ülke üzerinden yönlendirebilirsiniz. Türkmenistan'da bazı internet hizmet sağlayıcıları belirli web sitelerine veya hizmetlere erişimi engelleyebilir, ancak VPN kullanarak bu engelleri aşabilirsiniz.

Proxy Sunucusu Kullanın: Proxy sunucusu kullanarak internet trafiğinizi başka bir sunucu üzerinden yönlendirebilirsiniz. Bu, erişim engellerini aşmanıza yardımcı olabilir.

Diğer Ülkelerdeki Sunucuları Kullanın: ChatGPT'ye erişmek için başka bir ülkedeki sunucuları kullanmayı deneyebilirsiniz. Örneğin, VPN veya proxy sunucusu aracılığıyla başka bir ülkedeki sunucuya bağlanarak ChatGPT'ye erişim sağlayabilirsiniz.

türkmenistan da chatgpt'yi kullanabilmenin bir yolu var mıdır?

ChatGPT
Evet, Türkmenistan'da ChatGPT'yi kullanmanın birkaç yolu vardır. İşte size öneriler:

VPN Kullanın: Virtual Private Network (Sanal Özel Ağ) kullanarak internet trafiğinizi başka bir ülke üzerinden yönlendirebilirsiniz. Türkmenistan'da bazı internet hizmet sağlayıcıları belirli web sitelerine veya hizmetlere erişimi engelleyebilir, ancak VPN kullanarak bu engelleri aşabilirsiniz.

Proxy Sunucusu Kullanın: Proxy sunucusu kullanarak internet trafiğinizi başka bir sunucu üzerinden yönlendirebilirsiniz. Bu, erişim engellerini aşmanıza yardımcı olabilir.

Diğer Ülkelerdeki Sunucuları Kullanın: ChatGPT'ye erişmek için başka bir ülkedeki sunucuları kullanmayı deneyebilirsiniz. Örneğin, VPN veya proxy sunucusu aracılığıyla başka bir ülkedeki sunucuya bağlanarak ChatGPT'ye erişim sağlayabilirsiniz.
Bu dediklerinize Turkmenistanda aylik 100 manat paraya mali olur.

Evet. Microsoft Edge'te sağ üstten de erişilebiliyor:
Eki Görüntüle 1786649
tamam hocam simdi deneyecegim.

Tor bowseride engellediler hocam.

Son düzenleme:
Chatgbt böyle diyor hocam

Konu dışı ama cevabını bilmediğinizi düşünerek size bir soru sormak istiyorum. Türkmenistan da çatılar neden yeşil?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230521_004959_Earth.jpg
    Screenshot_20230521_004959_Earth.jpg
    158,5 KB · Görüntüleme: 66
Chatgbt böyle diyor hocam.

Turkmenistanlilar evin guzel gorunmesi icin yesil cati kullanirlar.

Arkadaşlar derin arastirmamdan sonra ChatGPT'ya erisdim. Yani Türkmenistan da artik ChatGPT kullanmak icin site var. Bu siteyi Turkmen arkasalarimda gorer umarim. Linki:
Nasil kullanildigini soyleyim:

Screenshot_2023-06-09-11-52-04-1.png

Yukaridaki gorselde yukaridaki gosterdigim yerden dil secilyo. Asagidaki gosterdigimde ChatGPT sohbetine giriyorsunuz.

Asagidaki gosterdigime uzerine tikliyorsunuz ChatGPT sohbetine giriyorsunuz. Bu ChatGPT GPT3 kullaniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı