TürkNet abonelik aktif görünüyor

Yunusel

Centipat
Merhaba arkadaşlar birtane servis sağlayıcı kullanıcısı iken TürkNet"e geçmek için sözlü başvuru yaptım lakin hiçbir belge imzalamadım ve göndermedim kullanmış olduğum internet ile telefon hattımı iptal etmeme rağmen TürkNet aktif olarak kullanıcısı gösteriyor bana herhangi bir fatura çıkartabilirler mi ve bana abonelik iptali işlemleri yapamamı dedi onlara hiçbir şekilde ıslak imzalı belge göndermedim kafam karıştı.

Sanmıyorum öyle bişey olacağını çünkü türknet'e başvururken bi çıktı imzalayıp gönderiyorsunuz ve önlü arkalı kimlik görüntüsü istiyorlar, sonra servis gelip bağlıyor. Bunların hiçbiri olmamışken fatura kesmeleri anlamsız olur ama burası Türkiye o yüzden müşteri hizmetlerini arayıp emin olun bence.

Sanmıyorum öyle bir şey olacağını çünkü TürkNet'e başvururken bir çıktı imzalayıp gönderiyorsunuz ve önlü arkalı kimlik görüntüsü istiyorlar, sonra servis gelip bağlıyor. Bunların hiçbiri olmamışken fatura kesmeleri anlamsız olur ama burası Türkiye o yüzden müşteri hizmetlerini arayıp emin olun bence.

E-devlet üzerinden aktif gözüküyor aradım evet dediler fatura çıkmayacak ama aktif abonemiz siniz dediler bu nasıl iş aklım karıştı.

E-devlet üzerinden aktif gözüküyor aradım evet dediler fatura çıkmayacak ama aktif abonemiz siniz dediler bu nasıl iş aklım karıştı.
Hocam örnek olarak şöyle bişey başımıza geldi, bi telefon operatöründen hattımız vardı iptal ettik başka operatöre geçtik. İptalden sonra 2-3 ay daha fatura kesmişler ve bizim de haberimiz olmadı. 1 yıl sonra icra bildirimi geldi çıkardıkları borcu faiziyle birlikte ödememizi istediler madem borç vardı niye söylemiyorsunuz dedik, onu sizin takip etmeniz lazımdı dediler. Yani yarın birgün sürprizle karşılaşmamak için eğer kullanmayacaksanız aboneliğinizi iptal etmenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı