Çözüldü Türknet Abonelik İptali Nasıl Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ederleyzi

Kilopat
Yer
Türkiye
Arkadaşlar Türk Telekom'dan Türknet'e geçiş sürecimde bazı sorunlar yaşadım, e-postama belgeler eksik geldi ve onay verilmedi. Geçişim sonrasında Türknet'e abonelik iptali için telefondan sesli bir şekilde onay verdim, karşı taraftan herhangi bir internet erişimi ve internet hizmeti almadım. Kısacası yine de dilekçe göndermem gerekir mi abonelik iptali için? (Bazı belgeleri imzaladım ama geçiş sürecim yarıda kaldı.)

İnternet üzerinden dilekçe örneğini bulun ve yazdırın. Belgeyi doldurduktan sonra TurkNet firmasına Faks yollamanız gerekiyor. Dilekçe ellerine ulaştıktan sonra sizi arayıp onay alıyorlar. Onayı almalarına rağmen beni haftalarca oyaladılar.
Ama herhangi bir internet hizmeti almadım geçişim yapılmadı o firmaya yinede göndereyimmi ? ve önerecegin hızlı bir şekilde geçiş işlemi olan ilgili bir internet firması varmı ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı