TürkNet ADSL'den VDSL'e geçiş

Eğer kullandığın port combo port yani hem ADSL hemde VDSL destekliyse (artık VDSL portların çoğu combo port olarak çalışabiliyor) sadece sistemden modülasyon tipini değiştirecekler. Eğer kullandığın port ADSL port ise saha ekibi senin binana gelen kablonu saha dolabında veya santralden (artık neredeki DSLAM'dan hizmet alıyorsan) VDSL porta takacak. İlki olursa hemen geçiyorsun ikincisinde fiziksel müdahile gerektiğinden bir kaç gün sürebiliyor.

İnanın artık sıkıldım beklemekten. Türk Telekom diyor VDSL için hattın uygun. Başvuru yaptık bekliyoruz 1 Haftayı geçti.. Türknet yazdım 3 gün içinde diyor. Ne yapacağımı şaşırdım kaldım ve sıkıntıya giriyor insan böyle olunca düşün düşün ve bekle sonuç sıfır çıkarsa intihar ederim sanırım

Teşekkür ederim hocam bilgi için.

Estağfurullah hocam yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Nitekim bana öyle oldu sonuç sıfır çıktı neyse ki taahhüt ücreti ödemedim TT'a.

Ben de ADSL'den TürkNet'e yeni geçiş yaptım. Sitelerinden sorguladığımda 75 Mbps hız alabileceğim yazıyordu. İlk bağlantı ADSL olarak gerçekleşti ve yine 16 Mbps hız almaktayım. VDSL'e geçmek istediğimi belirterek destek kaydı oluşturdum. Gelen cevapta telefon bağlantısının daha tamamlanmadığı için paket değişikliği işlemi yapamıyorsunuz diyordu. Bakalım beklemedeyim. Telefon başvurusu sonuçlandığında tekrar iletişime geçeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…