Türknet Alınır mı?

Ben de sanırım bir seneden fazla kullandım. TtNet'le aynı altyapıya sahip olsalar da, TtNet'ten hem daha uygun ve daha performanslı hizmet sunmakta. Tabii TtNet'ten bi gıdım daha hızlı olmasının nedeni daha çok TtNet'ten daha az kullanıcıya sahip olmasından. ( TtNet'in kullanıci yoğunluk saatlerini hesaba katarsan rahatlıkla TurkNet'in daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.) Ama tabii, bölgelere göre de değişebilir, burada bir iddada bulunamam.
 
6 aydan fazla kullandım ama son 3 aydır internet feci yavaşladı hatta akşam saatlerinde bağlantı kopuyordu. Ben de gıbırnet geçtim son derece rahatım.
 

Dosya Ekleri

  • unknown.png
    unknown.png
    21,3 KB · Görüntüleme: 39
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı