TürkNet altyapı

yusufBozdağ71

Decapat
Bir süre sonra taşınacağız, taşınacağımız evin altyapısına baktım TürkNet ile 100 Mbps'e kadar destekliyor. Ev Beşiktaş'ta sizce 100Mbps interneti sağlarlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
100'ü tam veremez ama ona yakın değerler alabilirsin. Tabii bu hız değerinin düşük veya yüksek olmasına bir çok etken var. Hat değerlerin, kablolar vs vs. Bana 75Mbit veririz diyorlardı altyapım maksimum 86mbit desteklediği için 86mbit veriyorlar, hız testi yapınca 82Mbit alabiliyorum.

100'ü tam veremez ama ona yakın değerler alabilirsin. Tabii bu hız değerinin düşük veya yüksek olmasına birçok etken var. Hat değerlerin, kablolar vs vs. bana 75Mbit veririz diyorlardı altyapım maksimum 86Mbit desteklediği için 86Mbit veriyorlar, hız testi yapınca 82Mbit alabiliyorum.

Hangi şehirde yaşıyorsun ve semt?

100 vermese de ona yakın hızları görürsün. Turknetten hız konusunda şikayetler fazla değildir genel de muhattap bulamadığı için şikayet eder insanlar. Gerek yükleme gerek indirme olsun yüksek hızları görürsün.
Valla benim eve de güya 75 megabite kadar diyordu. 20 megabit alıyorum.
Genelde 75 megabite kadar ulaşabileceğini söylüyorlar ama detaylı sorduğunuz da binanın santrale uzaklığı, modeminiz ve tesisattan kaynaklı düşük hız alabileceğinizi söylüyorlar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı