TürkNet arkadaşını getir nasıl işliyor?

Little Doge

Hectopat
Daha fazla  
TürkNet ile konuştuğumda TürkNet kullanan bir arkadaşım varsa onun numarasını verip 250 TL indirim alabiliyormuşum.
Benim anladığım şu: İlk kez TürkNet kullanacaksan ve halihazırda TürkNet kullanan bir arkadaşınız varsa onun numarasını verip indirim alıyorum.
Bunun detaylarını direkt sizlerden öğrenmek istiyorum.

Siz daha önce bu kampanyaya katıldınız mı? Tam olarak nasıl işliyor? Deneyimleriniz nasıl olmuştu?

TürkNet ile konuştuğumda TürkNet kullanan bir arkadaşım varsa onun numarasını verip 250 TL indirim alabiliyormuşum.
Benim anladığım şu: İlk kez TürkNet kullanacaksan ve halihazırda TürkNet kullanan bir arkadaşınız varsa onun numarasını verip indirim alıyorum.
Bunun detaylarını direkt sizlerden öğrenmek istiyorum.

Siz daha önce bu kampanyaya katıldınız mı? Tam olarak nasıl işliyor? Deneyimleriniz nasıl olmuştu?
Merhaba, Arkadaşını Getir — TurkNet sayfamızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.

Arkadaşına kod veriyorsun, site üzerinden arkadaşın o kodu verip abonelik başlattığında 1 ay sen, bir ay arkadaşın fatura ödemeden internet kullanıyordu. Bu şekilde 1 ay ücret ödememiştim.
Merhaba, daha önce arkadaşını getir kampanyamız bu şekildeydi ancak şu an kampanya şartlarında değişiklik oldu. Arkadaşını Getir davet kodu ile abone olduğunuzda sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıyor.

Merhaba, daha önce arkadaşını getir kampanyamız bu şekildeydi ancak şu an kampanya şartlarında değişiklik oldu. Arkadaşını Getir davet kodu ile abone olduğunuzda sizin ve arkadaşınızın 1 aylık internet bedeli, 6 ay boyunca faturaya indirim olarak yansıyor.
Değişiklikten haberim yoktu. Teşekkürler.

Son düzenleme:
@TurkNet Destek Ayşegül Mesela TürkNet kullanan iki arkadaşım var. İki arkadaşımın da numarasını verip TürNet'e abone olursam bana nasıl bir katkı sağlıyor?
Örneğin yeni bir abone olarak ben; tek bir arkadaşımla 6 ay boyunca 40 TL indirim alacaksam, iki arkadaşımla 6 ay boyunca 80 TL indirim mi alacağım?
Merhaba, evet 6 ay boyunca hem siz hem de getirdiğiniz iki arkadaşınız indirim kazanır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı