TürkNet Dalgalı Hız Sorunu

caeruleum

Megapat
Daha fazla  
Geçen hafta Türk Telekom'dan TürkNet'e geçtim. Başta bir sıkıntı yoktu. Ancak cumartesi günü TürkNet'in sitesinden yaptığım hız testinde 75Mbps alabileceğimi görünce paketimi Online işlemlerden arttırana kadar. Bilmiyorum alakası var mıdır ancak o andan itibaren internet hızım hiç sabit değil. Bir bakıyorum 30Mbps çıkıyor bir bakıyorum 10Mbps. Hatta dün akşam saatlerinde 1Mbps'ye kadar düştü. Bir de üstüne vaat edilen hızı hiç göremiyorum. Hızım sanki hala 35Mbps'de sınırlandırılmış gibi. Aslında hat değerlerimde hız sağlanmış gözüküyor. Sorun benden mi bilemedim. Desteğe yazdım ancak "sorun yok" gözüküyor diyorlar. Bundan önce Türk Telekom'da hiç böyle bir dalgalanma sorunu yaşamamıştım.
Hat Değerleri.jpg

Online işlemler bölümünden belli aralıklarla sistemlerinden hız testi yap. Sanırım yaptığın hız testleri sistemlerine kayıt oluyor ve destek kaydı oluşturduğunuzda tutarsızlığı görebilirler. Böylece sonuca daha hızlı ulaşabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı