TürkNet DSL kopma sorunu

Filtered Filth

Decapat
İyi günler arkadaşlar;
DSL bağlantım gün içerisinde defalarca peş peşe kopuyor. Türk.net'ten hizmet alıyorum. Yaklaşık 2 aydır sorun devam ediyor ve destek ekibiyle uzun uğraşlarımın bir sonucunu alamadım. Technopat'ta çeşitli konuları okudum ve muhtemelen sorun genel altyapıda değil de evimin iç tesisatında olabilir. Kendim internet donanımları hakkında bilgili olmadığım için burada sormak istiyorum.
Kopma sorunumun kaynağı ne olabilir?
İnternet değerlerim iyi mi?
Eğer öyleyse evin iç tesisatı konusunda ne yapabilirim? / Değilse ne yapmam gerekir?
Adsız.jpg

Aynı sorunu ben de yaşadım yaklaşık 2-3 ay önce. Sorun ev içi tesisatınızda veya bulunduğunuz bölgeye internet dağıtan santralden kaynaklı olabilir. Bir ustaya baktırmanızda fayda var.

Bu işle kim ilgilenir peki? Turk.net'ten talep ettim fakat bir elektrikçiye baktırın hizmet veremiyoruz diye cevap verip destek kaydını kapattılar :)
Aynı sorunu ben de yaşadım yaklaşık 2-3 ay önce. Sorun ev içi tesisatınızda veya bulunduğunuz bölgeye internet dağıtan santralden kaynaklı olabilir. Bir ustaya baktırmanızda fayda var.

Çevrenizde tanıdığınız bir elektrikçi varsa bu sorunu gelip çözebilir. Destek kaydı açarak çözülecek bir sorun değil gibi duruyor. 😃

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı