TürkNet düşük hız

teoman.t

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tam olarak dün sabah her şeyi halledip( dözleşme modem vb) TürkNet'e geçişi tamamlamıştım. Tahmini hızım 24Mbps gözüküyordu. Oturdyğum yerde TT hipernet altyapısı vardı sanırım VDSL. Altyapı yeni gelmişti önceden ADSL kullanıyordum. Her neyse dün sabah kurulum ekibi geldi. Paketim VDSL 35Mbps VAE 75.99 TL idi kurulumda sıkıntı çıktı ekip bina içi her şeyi hakettiklerini söylediler, sorun dışardaymış. Türk Telekom saha ekibinin geleceğini söylediler. Kurulumu yaparken sinyal koptuğu için bir numarayı arayıp müşteri no mla VDSL'den ADSL'e geçirdi akşama doğru düzelmişti. Kopma yoktu fakat aldığım hız resmen rezaletdi 3.Mbps download 0.5MBps upload. Destek kaydı açtım. Sorun olmadığı gözüküyor dediler paket değişikliğinden VDSL'e geçmek istiyorum diye destek kaydı da açtım acaba VDSL'e geçsen sorunum düzelir mi 24Mbps alır mıyım? Yardım edin lütfen( Şu anda bağalntımı sadece ADSL olarak yapabiliyorum modem arayüzünden VDSL'e çevirince internet gidiyor) modemim ASUS AC 51.

Screenshot_20200201-141817_TurkNet.jpg Screenshot_20200201-142810_TurkNet.jpg 20200201_142858.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Modem arayüz fotoğrafı paylaşırmısınız
Sana şuan 8mbps internet tanımlı onun da 6mbps ini kullanıyorsun bende 16mbps tanımlı ben 16mbp inin hepsini kullanıyorum oturduğun bölgenin santrale uzaklığından dolayı size 6mbps internet geliyor bence bu yüzden paketinizi 8mbps yapmışlar

6mbps kullanılıyor yazmasına rağmen hız testlerinde max 4 ü gördüm

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200201-165704_Chrome.jpg
    Screenshot_20200201-165704_Chrome.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 74
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı