Türknet ekstra paketine geçme deneyimi

Salıdan cumaya resmi tatil. O günler herhangi birinin gelmesini bekleme yani. Pazartesi ve cumartesi çalışıyorlar genelde diye biliyorum. Yani kendi şirketimin saha ekiplerinde durum bu, sektörler de benzer. Farklı olacağını sanmıyorum.
Şuanda zaten türk telekom'dan internet alıyorum türknetin saha ekibi yok diye biliyorum zaten. Kablo bağlı yani türknet tarafından birileri gelicekmi de?

Şuanda zaten türk telekom'dan internet alıyorum türknetin saha ekibi yok diye biliyorum zaten. Kablo bağlı yani türknet tarafından birileri gelicekmi de?
Ben Türknet kullanıyorum, o yüzden sistemleri ne tam olarak bir fikrim yok. Ama zaten sistemin hazır olduğundan birinin geleceğini de sanmıyorum, Pazartesi çalışıyorsa eğer personelleri, pazartesi bağlayabilirler. Yoksa bayram sonrasına kalır.

Ben Türknet kullanıyorum, o yüzden sistemleri ne tam olarak bir fikrim yok. Ama zaten sistemin hazır olduğundan birinin geleceğini de sanmıyorum, Pazartesi çalışıyorsa eğer personelleri, pazartesi bağlayabilirler. Yoksa bayram sonrasına kalır.
Daha belgelerim onlara ulaşmadı mng kargo pazar günü çalışmadığı için ve pazartesi de arife olduğu için büyük ihtimal bayram sonuna kaldı sıkıntı olurmu hayır olmaz çünkü Türktelekomdan cayma bedelini ödeyerek geçeceğim için cayma bedelim azalır bana ekstra paket zamanına yetiştirsinler benim için yeterli.

Büyük ihtimal belgelerim bayram dolayısıyla ve pazar günü dolayısıyla iletilemeyecek. Bundan dolayı en az 1 hafta daha gecikecek gibi. Türknetten kaynaklı birşey değil zamanlamamla alakalı birşey umarım ay sonuna kadar bağlarlar neti çünkü öğrendiğime göre ekstra paketi bu ay sonuna kadarmış. Ben telefondan paketi yükselt dedim ancak pek güvenemiyorum yinede net bağlanınca belli olacak herşey.
Ekstra paketin bu ay sonuna kadar olduğu nerede yazıyor ? Ben göremedim de.

Ekstra paketin bu ay sonuna kadar olduğu nerede yazıyor ? Ben göremedim de.
Biyerde yazmıyor ancak türknete geçmeden önce müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ne zamana kadar sürecek dedim ilk başta bilgim yok dedi sonradan öğrenip geldi ve ay sonuna kadar dedi bana verilen bilgi bu ne kadar doğru bilmiyorum.
Şimdi aradım ve belirli bir tarih yok dediler bakalım nolacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biyerde yazmıyor ancak türknete geçmeden önce müşteri hizmetleriyle konuşmuştum ne zamana kadar sürecek dedim ilk başta bilgim yok dedi sonradan öğrenip geldi ve ay sonuna kadar dedi bana verilen bilgi bu ne kadar doğru bilmiyorum.
Şimdi aradım ve belirli bir tarih yok dediler bakalım nolacak.
Aradım derken ? Aradığında telefonu açan biri mi var ? Varsa numarayı paylaşabilir misin?

Aradım derken ? Aradığında telefonu açan biri mi var ? Varsa numarayı paylaşabilir misin?
Aboneliği yaparken kendi telefonumu vermiştim belgeler falan dediği için babamın telefonundan aradım emin değilim ama 1 e bastım başta galiba sonra abonelik birşey birşey diyordu 2 ye bastım diye hatırlıyorum böyle müşteri hizmetleri çıktı ve sordum.
Numara da şu umarım yasak değildir 0850 288 8081

zyxel vmg3312-b10b kullanıyorum araştırdıgıma göre 300mbps destekliyor ama birde siz söyleyin doğrumudur :)
1535362544856.png

Bugün beni aradılar ve kargomu gönderip göndermediğimi sordular. Bugün gitmesi normaldi bayram dolayısıyla aktardım böyle böyle bayramdan önceki cumartesi yolladım tarzı. Onlar aramışken dedim türknet ekstra paketini de sorayım. Sordum haliyle bunu başvuru yaparken sözleşmede yapmanız gerekiyordu dedi. Ben dedim yanlışınız var son geçiş tarihi nedir diye sordum tutturdu başvuruda yapmanız gerekiyordu falan sonrasında dedi başvuru günü yapılan telefon kayıtlarını dinleyelim isterseniz dedi bende dinleyin dedim. Bakalım şuanda durum böyle.
1535362802817.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı