TürkNet fiber altyapı süreci

Şuan da TürkNet'ten gelenler bina girişine ankastreyi yerleştirmek için çalışıyorlar. Çalışma bittikten sonra mahalle başındaki bağlantılar ve bina girişindeki ankastre ve bağlantıların resmini çekip konuya ekleyeceğim.

tam olarak nerede suanda altyapı bende aeg32 tarafındayım bu tarafa gelir mi acaba

tam olarak nerede suanda altyapı bende aeg32 tarafındayım bu tarafa gelir mi acaba
Bana çok yakın sokaklar inşallah bu tarafa da gelir turknet arıyorum ancak konuşacak birisi yok hangi numaradan Aramam gerek ?

TürkNet'e ulaşılabilecek tüm telefon numaraları paylaştığım linkte mevcut. Fiber müşteri destek hattını aramanızı öneririm.
08502888080 -TurkNet İletişim — TurkNet
Bugün bulunduğum bölge civarlarında TürkNet ekipleri tarafından 2-3 yerde altyapı çalışması yaptığını gördüm. Bu hızla devam ederseler, önleri kesilmezse, müşterilere kendilerini tanıtabilirlerse ve fiyat politikasını cazip tutarsa Superonline başta olmak üzere yerel ve alternatif İSS'lerden çok abone çalabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
nerede goruyorsuunuz bu calısmaları tam olarak bana ulasabılır mısın ? yarın bende dolaşayım bir kartaltepe aeg32 tarafını

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…