TürkNet fiber altyapı süreci

Hat değerlerinizi merak ettim rica etsem paylaşır mısınız?

Hocam henüz gördüm mesajınızı kusura bakmayın. Güncel hat değerlerim
Screenshot_4.png

Şuan da TürkNet'ten gelenler bina girişine ankastreyi yerleştirmek için çalışıyorlar. Çalışma bittikten sonra mahalle başındaki bağlantılar ve bina girişindeki ankastre ve bağlantıların resmini çekip konuya ekleyeceğim.

tam olarak nerede suanda altyapı bende aeg32 tarafındayım bu tarafa gelir mi acaba
@emre3454

Linkten hangi sokaklarda olduğunu görebilirsin.

Binanda yoksa gelip gelmeyeceği hakkında bilgim yok, TürkNet'i arayıp sorman iyi olur.
Bana çok yakın sokaklar inşallah bu tarafa da gelir turknet arıyorum ancak konuşacak birisi yok hangi numaradan Aramam gerek ?

TürkNet'e ulaşılabilecek tüm telefon numaraları paylaştığım linkte mevcut. Fiber müşteri destek hattını aramanızı öneririm.
08502888080 -TurkNet İletişim — TurkNet
Bugün bulunduğum bölge civarlarında TürkNet ekipleri tarafından 2-3 yerde altyapı çalışması yaptığını gördüm. Bu hızla devam ederseler, önleri kesilmezse, müşterilere kendilerini tanıtabilirlerse ve fiyat politikasını cazip tutarsa Superonline başta olmak üzere yerel ve alternatif İSS'lerden çok abone çalabileceğini düşünüyorum.

Son düzenleme:
TürkNet'e ulaşılabilecek tüm telefon numaraları paylaştığım linkte mevcut. Fiber müşteri destek hattını aramanızı öneririm.
08502888080 -TurkNet İletişim — TurkNet
Bugün bulunduğum bölge civarlarında TürkNet ekipleri tarafından 2-3 yerde altyapı çalışması yaptığını gördüm. Bu hızla devam ederseler, önleri kesilmezse, müşterilere kendilerini tanıtabilirlerse ve fiyat politikasını cazip tutarsa Superonline başta olmak üzere yerel ve alternatif İSS'lerden çok abone çalabileceğini düşünüyorum.
nerede goruyorsuunuz bu calısmaları tam olarak bana ulasabılır mısın ? yarın bende dolaşayım bir kartaltepe aeg32 tarafını

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı