Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Şubat 2021 #121 Bana gelse 1000MB/s Download + 150MB/s Upload aylık değil 270TL, 500TL bile gözüm kapalı veririm.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #122 Yehetto dedi: Bana gelse 1000MB/s download + 150MB/s upload aylık değil 270TL, 500TL bile gözüm kapalı veririm. Genişletmek için tıkla... Emin ol, çoğu kişi verir Umarım TurkNet'in politikası tüm ISS'lere örnek olur.
Yehetto dedi: Bana gelse 1000MB/s download + 150MB/s upload aylık değil 270TL, 500TL bile gözüm kapalı veririm. Genişletmek için tıkla... Emin ol, çoğu kişi verir Umarım TurkNet'in politikası tüm ISS'lere örnek olur.
Yehetto Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.983 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer İstanbul 19 Şubat 2021 #123 yukiistaken dedi: Emin ol, çoğu kişi verir umarım TurkNet'in politikası tüm ISS'lere örnek olur. Genişletmek için tıkla... Gelir umarım ya.
yukiistaken dedi: Emin ol, çoğu kişi verir umarım TurkNet'in politikası tüm ISS'lere örnek olur. Genişletmek için tıkla... Gelir umarım ya.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #124 Jobs dedi: Kablonet kullanıyorum zaten TurkNet gelmemiş acaba o da gelir mi anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... TeknoFix29 dedi: Yakında size gelir. Nerede oturuyorsunuz? Hayırlı olsun. İnşallah benim gibi kötü bir başvuru süreciniz olmaz. Şu an TurkNet sadece şu ilçelerde altyapı çalışması yapıyor; Bahçelievler. Avcılar. Bayrampaşa. Kağıthane. Genişletmek için tıkla... Frismx böyle bir bilgi paylaşmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım Kağıthane'ye yakın zamanda Gigafiber gelir. Darısı başımıza.
Jobs dedi: Kablonet kullanıyorum zaten TurkNet gelmemiş acaba o da gelir mi anlamında sormuştum. Genişletmek için tıkla... TeknoFix29 dedi: Yakında size gelir. Nerede oturuyorsunuz? Hayırlı olsun. İnşallah benim gibi kötü bir başvuru süreciniz olmaz. Şu an TurkNet sadece şu ilçelerde altyapı çalışması yapıyor; Bahçelievler. Avcılar. Bayrampaşa. Kağıthane. Genişletmek için tıkla... Frismx böyle bir bilgi paylaşmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım Kağıthane'ye yakın zamanda Gigafiber gelir. Darısı başımıza.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Şubat 2021 #125 yukiistaken dedi: Frismx böyle bir bilgi paylaşmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım Kağıthane'ye yakın zamanda Gigafiber gelir. Darısı başımıza. Genişletmek için tıkla... Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka.
yukiistaken dedi: Frismx böyle bir bilgi paylaşmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım Kağıthane'ye yakın zamanda Gigafiber gelir. Darısı başımıza. Genişletmek için tıkla... Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka.
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #126 TeknoFix29 dedi: Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam başka hangi ilçelerde devam edilecek. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
TeknoFix29 dedi: Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka. Genişletmek için tıkla... Hocam başka hangi ilçelerde devam edilecek. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Şubat 2021 #127 yukiistaken dedi: Hocam başka hangi ilçelerde devam edilecek. Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane Avcılar Bahçelievler Bayrampaşa Kadıköy Beşiktaş Küçükçekmece
yukiistaken dedi: Hocam başka hangi ilçelerde devam edilecek. Bu konu hakkında bilginiz var mı ? Genişletmek için tıkla... Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane Avcılar Bahçelievler Bayrampaşa Kadıköy Beşiktaş Küçükçekmece
yukiistaken Hectopat Katılım 30 Aralık 2018 Mesajlar 76 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #128 TeknoFix29 dedi: Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane. Avcılar. Bahçelievler. Bayrampaşa. Kadıköy. Beşiktaş. Küçükçekmece. Genişletmek için tıkla... Ah be, keşke 50 kuruş cenneti Bağcılar'da da yapılsa Teşekkürler hocam.
TeknoFix29 dedi: Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane. Avcılar. Bahçelievler. Bayrampaşa. Kadıköy. Beşiktaş. Küçükçekmece. Genişletmek için tıkla... Ah be, keşke 50 kuruş cenneti Bağcılar'da da yapılsa Teşekkürler hocam.
T TeknoFix29 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 2.902 Makaleler 1 Çözümler 11 19 Şubat 2021 #129 yukiistaken dedi: Ah be, keşke 50 kuruş cenneti Bağcılar'da da yapılsa Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Bağcılar'a en yakın Bahçelievler'de var şu an.
yukiistaken dedi: Ah be, keşke 50 kuruş cenneti Bağcılar'da da yapılsa Teşekkürler hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Bağcılar'a en yakın Bahçelievler'de var şu an.
H Halit G. Kilopat Katılım 7 Temmuz 2016 Mesajlar 221 Çözümler 1 Yer Ev Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #130 TeknoFix29 dedi: Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane Avcılar Bahçelievler Bayrampaşa Kadıköy Beşiktaş Küçükçekmece Genişletmek için tıkla... Avcıların neresinde biliyor musun? Bende avcılardayım bizim orada yok.
TeknoFix29 dedi: Hocam benim bildiğim bu ilçeler; Kağıthane Avcılar Bahçelievler Bayrampaşa Kadıköy Beşiktaş Küçükçekmece Genişletmek için tıkla... Avcıların neresinde biliyor musun? Bende avcılardayım bizim orada yok.