Bana gelse 1000MB/s Download + 150MB/s Upload aylık değil 270TL, 500TL bile gözüm kapalı veririm.
Bana gelse 1000MB/s download + 150MB/s upload aylık değil 270TL, 500TL bile gözüm kapalı veririm.
Gelir umarım ya.Emin ol, çoğu kişi verirumarım TurkNet'in politikası tüm ISS'lere örnek olur.
Kablonet kullanıyorum zatenTurkNet gelmemiş acaba o da gelir mi anlamında sormuştum.
Yakında size gelir. Nerede oturuyorsunuz?
Hayırlı olsun. İnşallah benim gibi kötü bir başvuru süreciniz olmaz.
Şu an TurkNet sadece şu ilçelerde altyapı çalışması yapıyor;
Bahçelievler.
Avcılar.
Bayrampaşa.
Kağıthane.
Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka.Frismx böyle bir bilgi paylaşmış. Doğru olduğunu düşünüyorum. Umarım Kağıthane'ye yakın zamanda Gigafiber gelir. Darısı başımıza.
Kağıthane'de Sultan Selim eski adıyla Sanayi Mahallesi'nde şuan gigafiber var. Diğer yerlerde 2021 sonuna kadar devam edecektir mutlaka.
Hocam benim bildiğim bu ilçeler;Hocam başka hangi ilçelerde devam edilecek. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Hocam benim bildiğim bu ilçeler;
Kağıthane.
Avcılar.
Bahçelievler.
Bayrampaşa.
Kadıköy.
Beşiktaş.
Küçükçekmece.
Hocam Bağcılar'a en yakın Bahçelievler'de var şu an.Ah be, keşke 50 kuruş cenneti Bağcılar'da da yapılsaTeşekkürler hocam.
Avcıların neresinde biliyor musun? Bende avcılardayım bizim orada yok.Hocam benim bildiğim bu ilçeler;
Kağıthane
Avcılar
Bahçelievler
Bayrampaşa
Kadıköy
Beşiktaş
Küçükçekmece
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.