TürkNet Gigafiber Deneyimlerim

Ben TT' de kullanmıyorum. Bu yüzden bilmiyorum sorunun kaynağını.
Şu an sadece İstanbul ve İzmir'de varmış. Arada bir isterseniz kontrol edin. Başka şehirlere gelirse başvurun direkt Bursa'ya geldiğinde başvuracağım. İstanbul ve İzmir'de olan var ise buradan altyapıya başvursun. Bu altyapıları çoğalsın firmanın Türkiye'nin internet ortalaması artması gerekiyor.

İzmir'e bile gelmiş. Bundan sonra tahminimce Ankara, Antalya, Bursa gibi yerlerede gelir. Yavaş yavaş büyütüyorlar altyapıyı.
 
Bir binaya eğer Türk Telekom biz fiber çekecek diyorsa oraya TurkNet'inde gelme şansı varmadır?

Hocam siz onaylandığını nasıl anladınız.
Bana da fiber çalışmaları başlatıldı 31.12.2021 tarihine kadar sürebilir diyorlar.
Geçiştirmek için böyle diyorlar diye düşünüyoruz TT'ye güven olmaz.
Mahalle dönüşümü yapacaksa kaç ay sürer?
TurkNet giga fiber yakınımdaki bir mahalleye geldi acaba oradan bana çekmelerini sağlamak için ne yapmak lazım?

TurkNet eskiden fiberin olduğu yerde hizmet vermiyordu artık TTNET'le anlaşmışlar TTNET fiber altyapısından da hizmet veriyor.
 
Fiyatlar açıkçası son derece ucuz. Ben de TürkNet kullanıyor ve memnunum ama lanet olası bölgem sağolsun 10 Mbps üstüne çıkamıyorum. Mükemmel rakamlar hayırlı olsun.
 
Hizmet kalitesi berbat. Sinirlerimi hoplatmak istiyorum diyen varsa TurkNet'in reklamına inanıp geçsin. Tüketici köşelerinde en çok şikayet gelen internet firması. Abone olurken çok kolay, istediğin zaman çıkabilirsin diyorlar fakat elli takla attırıyorlar. Abonmanlığı bitirmek için önce bir adet faks bulmanız gerek. Faks bulamazsanız işiniz zor. Bu devirde es kaza faks buldunuz. Fakat bu sefer faks çalışmayacak. Telefon edeceksiniz faks çekmediniz diyecekler. İadeli tahattütlü gterk evrakları göndereceksiniz bu sefer eksik evrak gönderdiniz diyecekler. Yani sinir hastası olarak tüketici mahkemelerine gideceksiniz. Ülkemizde iyi ki tüketici mahkemeleri var. Bu tip firmaların Ali kıran baş kesen olmalarını önledi. Bu tip şikayetlerin önüne geçmek, yığılmaları önlemek için şimdi e-Devlet'ten her şeyi iptal edebilirsiniz. Firma isterse 1000000 fiberi getirsin. Benden öneri uzak durun.
 
TurkNet fiber getirmesi kendiliğinden mi oldu yoksa siz mi başvurdunuz? Başvurduysanız nasıl iletişim kurabilirim fiber gelmesi için örnek imza mı toplamam lazım mahalleden?
 

Geri
Yukarı