Ben mis gibi 35 Mbps internet kullanıyordum ve ne battıysa bu kadar kötü yoruma rağmen TürkNet'i aradım 75 Mbps destekliyor ve modemdede görebiliyorum diye hattımı taşıdım. 20 güne taşımayı zar zor becerdiler ve sonra hızım düştü, kopma yaşadım sonra internetim gitti. Meğerse hur evlatları benim hattımı ADSL'ye almışlar sonra VDSL'ye geçirirken bozuk porta almışlar. Şimdi ADSL'de gitti, VDSL'de zaten bozuk eldekindede olduk. Sonra arıza kaydı açmak için girince sonra ne göreyim? arıza kaydını kapatmışlar, zaten robot cevap veriyordu artık oda yok.
Ne yapsam ne etsem ulaşamıyorum, Twitter'daki hesaba yazıyorum oda cevap vermiyor. Ben bu firmanın ölüsünü dirisini ... başka bir şey demiyorum. 1.5 aydır internetsizim çünkü boş port yok, Türk Telekom'uda ayrı ... anladınız. Geçmiş olsun. Süperonline ve KabloNet yoksa tek alternatif Millenicom olsun, diğerleri tam merdiven altı sahtekar firmalar. CAT kablonun ne olduğunu bilmeyen, müşteri desteği olmayan dolandırıcı ve kalitesiz firmalara bulaşmayın. Ayda 10 lira vererek, kalan 70 lirayı kurtarıp daha çok kara geçiyorsunuz.