TürkNet hız yükseltmesi yapmıyor!

İyi TürkNet'ten kastınız nedir bilmiyorum fakat kendim TürkNet'liyim VAE ile ve 1.5 yıldır gayet sorunsuz kullanıyorum her şey Telekom'da bitiyor aslında genelleme yapmanız hoş değil altyapınız iyiyse sorunsuz kullanırsınız bütün İSSler'i.

Altyapım iyi, SNR değerleri ve alınabilir hız ortada ama TürkNet dediğini vermiyor ve hiçbir şekilde iletişim kuramıyorsun sadece robot arıza kaydı açılıyor. Senin internetin iyi diye genelleme yapman yanlış, aç bakalım TürkNet hakkında genel olarak ne söyleniyor bak.

Ben şimdi nasıl yükseltebilirim hızımı sizin gibi acaba?

Benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz sanırım ben, benim internetim iyi olduğu için genelleme yapmadım kendimden örnek verdim. TürkNet şu an en çok kullanıcısı olan İSSler'den biri yorumlar elbet kötü olacak şikayetvar gibi sitelerden dönüş yapmamaları kendi kararları zaten orası baz alınamaz yani siz genelleme yaptınız ben de benim gibi stabil kullanıcıların çok olduğunu söyledim.
Ben şimdi nasıl yükseltebilirim hızımı sizin gibi acaba?
Ben 1.5 yıl önce arttırdığım için şu an nasıl bilmiyorum fakat önce modem arayüzünüze girin alabileceğiniz hızı hesaplayın SNR değeri önemli burada her 3 hızda 1 SNR değeri düşer alabileceğiniz maksimum hızı görün ekran görüntüsü alıp destek kaydı açın eğer dönmezlerse Twitter üzerinden destek hesabına yazın ayrıca online işlemler aracılığı ile de teklifler size çıkabiliyor.

Yani ben şimdi SNR değerlerini çekip hız yükseltmesi isteyeceğim ve hızımı arttıracaklar öyle mi?

Yani ben şimdi SNR değerlerini çekip hız yükseltmesi isteyeceğim ve hızımı arttıracaklar öyle mi?
Ben bu şekilde yapmıştım daha garanti olması için denemekte fayda var. Ayrıca bazen sistemden gözükmüyor talebiniz Twitter Destek Ekibi hesabına da yazmalısınız işlem 2-3 gün içinde olmazsa.

Cevap geldi: Merhaba Ümit Bey, ben Sultan A.
Yazdıklarınızı okudum. Sizi uzunca bir süre bekletmişiz kusura bakmayın. Sistem üzerinden kontrolleri sağladığımda 32765834 numaralı destek kaydında Telefon başvuru işlemlerinizin aktivasyon birimimiz tarafından takip edildiğini gördüm. Numaranız tanımlanmadan paket değişikliği sağlayamıyoruz. Numaranızın ne zaman tanımlanacağı ile ilgili bilgiyi aktivasyon birimimiz aktaracaktır size. Numaranız tanımlandıktan sonra 50 MB VDSL paket değişikliği talebinizi tekrardan iletmenizi rica ederiz.
Bilginize

Aynı şekilde benide beklettiler 10 ay başka İSS'ye geçin önceden yazdığım yazıyı okursanız benle birebir aynı durumu sizde yaşıyorsunuz. Beklemeyin iss değiştirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…