Elrondgiller
Kilopat
İyi TürkNet'ten kastınız nedir bilmiyorum fakat kendim TürkNet'liyim VAE ile ve 1.5 yıldır gayet sorunsuz kullanıyorum her şey Telekom'da bitiyor aslında genelleme yapmanız hoş değil altyapınız iyiyse sorunsuz kullanırsınız bütün İSSler'i.75 Mbps verebiliriz dediler geçtim ilk 10 gün 15-20 Mbps aldım ve kopmapalar yaşadım sonra internet gitti ve hiçbir yerden arıza kaydı oluşturamıyorum sonra bir baktım 30 Mayıs çalışma diye geçmişler. Bende 2 ay bekleyeceğime iptal edeyim Türk Telekom'a geçeyim dedim ama Telekom kadar şerefsiz bir firmanın eline bir kere düştüyseniz işini bitti demektir. Port yok diyorlar, ankastre kutusunda kablolar çakılı ama kiracılar gittiği için kabloların ucu boş olmasına rağmen boş yok diyip gidiyorlar sonra port yok diyorlar. Dolap yapılacak diyorlar her gidişte 2 hafta deyip erteliyorlar. Anlayacağın TürkNet ve Türk Telekom bu milletin başına gelmiş en büyük felakettir. İyi TürkNet ve yapa sadece şu yayıncı şişkonun evinde var sadece başka hiçbir yerde yok. Kandık, kandırıldık... birde ararken Suriyeli gibi şiveli konuşan bir keko beni ikna etti ona yanıyorum.