TürkNet hız yükseltmesi yapmıyor!

75 Mbps verebiliriz dediler geçtim ilk 10 gün 15-20 Mbps aldım ve kopmapalar yaşadım sonra internet gitti ve hiçbir yerden arıza kaydı oluşturamıyorum sonra bir baktım 30 Mayıs çalışma diye geçmişler. Bende 2 ay bekleyeceğime iptal edeyim Türk Telekom'a geçeyim dedim ama Telekom kadar şerefsiz bir firmanın eline bir kere düştüyseniz işini bitti demektir. Port yok diyorlar, ankastre kutusunda kablolar çakılı ama kiracılar gittiği için kabloların ucu boş olmasına rağmen boş yok diyip gidiyorlar sonra port yok diyorlar. Dolap yapılacak diyorlar her gidişte 2 hafta deyip erteliyorlar. Anlayacağın TürkNet ve Türk Telekom bu milletin başına gelmiş en büyük felakettir. İyi TürkNet ve yapa sadece şu yayıncı şişkonun evinde var sadece başka hiçbir yerde yok. Kandık, kandırıldık... birde ararken Suriyeli gibi şiveli konuşan bir keko beni ikna etti ona yanıyorum.
İyi TürkNet'ten kastınız nedir bilmiyorum fakat kendim TürkNet'liyim VAE ile ve 1.5 yıldır gayet sorunsuz kullanıyorum her şey Telekom'da bitiyor aslında genelleme yapmanız hoş değil altyapınız iyiyse sorunsuz kullanırsınız bütün İSSler'i.

İyi TürkNet'ten kastınız nedir bilmiyorum fakat kendim TürkNet'liyim VAE ile ve 1.5 yıldır gayet sorunsuz kullanıyorum her şey Telekom'da bitiyor aslında genelleme yapmanız hoş değil altyapınız iyiyse sorunsuz kullanırsınız bütün İSSler'i.
Altyapım iyi, SNR değerleri ve alınabilir hız ortada ama TürkNet dediğini vermiyor ve hiçbir şekilde iletişim kuramıyorsun sadece robot arıza kaydı açılıyor. Senin internetin iyi diye genelleme yapman yanlış, aç bakalım TürkNet hakkında genel olarak ne söyleniyor bak. 👍

Ben şimdi nasıl yükseltebilirim hızımı sizin gibi acaba?

Altyapım iyi, SNR değerleri ve alınabilir hız ortada ama TürkNet dediğini vermiyor ve hiçbir şekilde iletişim kuramıyorsun sadece robot arıza kaydı açılıyor. Senin internetin iyi diye genelleme yapman yanlış, aç bakalım TürkNet hakkında genel olarak ne söyleniyor bak. 👍
Benim dediğimi yanlış anlıyorsunuz sanırım ben, benim internetim iyi olduğu için genelleme yapmadım kendimden örnek verdim. TürkNet şu an en çok kullanıcısı olan İSSler'den biri yorumlar elbet kötü olacak şikayetvar gibi sitelerden dönüş yapmamaları kendi kararları zaten orası baz alınamaz yani siz genelleme yaptınız ben de benim gibi stabil kullanıcıların çok olduğunu söyledim.
Ben şimdi nasıl yükseltebilirim hızımı sizin gibi acaba?
Ben 1.5 yıl önce arttırdığım için şu an nasıl bilmiyorum fakat önce modem arayüzünüze girin alabileceğiniz hızı hesaplayın SNR değeri önemli burada her 3 hızda 1 SNR değeri düşer alabileceğiniz maksimum hızı görün ekran görüntüsü alıp destek kaydı açın eğer dönmezlerse Twitter üzerinden destek hesabına yazın ayrıca online işlemler aracılığı ile de teklifler size çıkabiliyor.

Cevap geldi: Merhaba Ümit Bey, ben Sultan A.
Yazdıklarınızı okudum. Sizi uzunca bir süre bekletmişiz kusura bakmayın. Sistem üzerinden kontrolleri sağladığımda 32765834 numaralı destek kaydında Telefon başvuru işlemlerinizin aktivasyon birimimiz tarafından takip edildiğini gördüm. Numaranız tanımlanmadan paket değişikliği sağlayamıyoruz. Numaranızın ne zaman tanımlanacağı ile ilgili bilgiyi aktivasyon birimimiz aktaracaktır size. Numaranız tanımlandıktan sonra 50 MB VDSL paket değişikliği talebinizi tekrardan iletmenizi rica ederiz.
Bilginize

Cevap geldi: Merhaba Ümit Bey, ben Sultan A.
Yazdıklarınızı okudum. Sizi uzunca bir süre bekletmişiz kusura bakmayın. Sistem üzerinden kontrolleri sağladığımda 32765834 numaralı destek kaydında Telefon başvuru işlemlerinizin aktivasyon birimimiz tarafından takip edildiğini gördüm. Numaranız tanımlanmadan paket değişikliği sağlayamıyoruz. Numaranızın ne zaman tanımlanacağı ile ilgili bilgiyi aktivasyon birimimiz aktaracaktır size. Numaranız tanımlandıktan sonra 50 MB VDSL paket değişikliği talebinizi tekrardan iletmenizi rica ederiz.
Bilginize

Aynı şekilde benide beklettiler 10 ay başka İSS'ye geçin önceden yazdığım yazıyı okursanız benle birebir aynı durumu sizde yaşıyorsunuz. Beklemeyin iss değiştirin.

100 Mbps paket dün tanımlandı fiberoptik altyapı olmadan hız testi sonucu bu şekilde.
Türknet hız testi.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı