Aynen katılıyorum, Türk Telekom'un kıymetini anladım. Ucuz etin yahnisi olmuyor, personel sayısı ve geniş teknik ağı hesaba katınca fiyatlar makul gelmeye başladı. Altyapım mükemmel son 1 haftadır sorun yaşamıyorum ama hızım alabileceğimin 10/2'si. Artık diyecek söz bulamıyorum.Her ne kadar Türk Telekomu kötüleseler de değeri daha kötü bir servis sağlayıcıya geçince anlaşılıyor. Bana göre TürkNet en belalı olanı. Kağıt üstünde mükemmel ama size internet paketini satıyorlar ondan sonra muhatap bulmak imkansız. TürkNetten Memnun kalmanız için hiç sorun yaşamayacağınız mükemmel bir altyapınız olmalı. Şikayetvar.comda ki şikayetlerin tamamı muhatap bulamamakla alakalı. Bir sorun yaşayınca Türk Telekomu arayıp ağzına geleni söylemeye alışık olanlar TürkNete geçince genelde hayal kırıklığına uğruyor.
Yapa diyorlar ama sadece Jahrein'in evinde var, başka kimde varsa ben hiç göremedim, Edirne, Ankara, İstanbul, Antalya gibi büyük şehirlerde yaşayan arkadaşlarımada sordum onlarda olmadığını söylediler. Ve bu arkadaşlar en işlek caddelerde oturuyor. TürkNet 50 TL olsa belki denenir ama bu fiyata tamamen ahmaklık.Turknet kanserdir. Bende TurkNet'ten Millenicom'a geçtim ara sıra problemlerim oluyor ama en azından müşteri hizmetlerine ulaşıp 10 dakika da çözüyorum. Şuan TR'de ki en rezil firmalardan biri TT diğeri TurkNet. Gidip Twitch yayıncısının evine altyapı kurup reklam yapıp hava atmakla olmuyor bu işler Sayın TurkNet.
Altyapınız iyiyse TürkNet gayet iyi bir servis sağlayıcısı. 1.5 senedir kullanıyorum ve 75 Mbps alıyorum. Gayet memnunum.
Müşteri hizmetlerini arayıp karşınıza çıkan "muhattap" sadece bir çağrı merkezi çalışanı, teknik eleman değil. Sorun yaşadığınızda soruna çözüm getiren teknik ekiptir. Telefonda sizin karşınıza çıkan insan sadece sorunu teknik ekibe aktarır ve teknik ekip çözer. TürkNet'te destek kaydı açıp direkt teknik ekibe yazıyorsunuz araya aracı koymadan. Ha bizim milletimiz arayıp müşteri hizmetleri çalışanına bağırıp çağırmayı, sövmeyi çok sever. Bunu yapamayınca da sinirleniyor tabii.
Bu gözler neler gördü. Adam ethernetten normal hızı alıyorum ama Wi-Fi'dan çok düşük hız alabiliyorum deyip TürkNet'e kızıyor. ISS zaten gelip de evinizde modeme de karışacaktı değil mi?bu tarz insanları zaten Türk Telekom, fahiş fiyatlar ve saçma taahhütler paklar.
Yıl olmuş 2020, hala gidip fahiş fiyatlardan taahhüt vermek de, ne bileyim. Aklı olanın yapmayacağı bir şey. Hele bir de Arap Telekom'a.taahhüt verilecekse sadece Kablonet'e verilmeli. Türkiye'nin en iyi ISS'si Kablonet'tir. Gerisi hep aynı ve hizmet öyle ya da böyle kötü. Kablonet dışında hangi sağlayıcıdan hizmet alırsanız alın, altyapınız iyiyse iyidir, kötüyse kötüdür. Bu kadar basit.
Peki hocam dediğiniz gibi olsun.Arap telekom diyorsunda hadi sen İSS kur bizde geçelim? başka alternatif mi var? bu arada senin hizmetin iyi diye herkes öyle olduğunu sanıyorsun. Müşteri hizmetlerine teknik eleman diyen yok, yazılarımı baştan oku belki anlayabilirsin. Muhatap ve personel kabiliyeti olmadığı için sorunun teknik ekibe ulaşması 5 gün sürüyor, 10 günde çözümü sürüyor. Türk Telekomu arıyorsun sabah ekipler geliyor. 24 ay taahhüt bir sorun teşkil etmiyor çünkü 2 senede bir İSS değiştirme fanzatim yok. Wifi'den düşük hız alıp TürkNet'e kızanıda görmedim. Sen önce milleti ezeceğine kendini bir mahkeme et. Burada matematiğe bak ve bilimsel olarak firmanın şikayet ve çözüm kapasitesini gör. Santrale yakın yapa varsa iyi yoksa rezillik diz boyudur. Yapa dedikleride nerede var meçhul.
Yanılıyorsunuz. Türksat Kablonet mükemmel bir İSS bana göre. Hem bağlantı açısından hemde her sorunumu rahatlıkla çözüyorlar.Türkiye'de adam gibi bir İSS yok zira adam gibi altyapısı da yok. Ne yazık ki sürünmekten başka çare yok bu ülkede..